Vind én behoud nieuw talent.

-> Door het scheppen van heldere verwachtingen.

Het is niet niks om talent te vinden dat bij jouw vacature past, maar ook matcht met je organisatiewaarden en collega’s. Onze Job Consultants bieden persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een juiste match en zullen samen met jouw organisatie een realistische en uitvoerige vacature opstellen. Dankzij onze gerichte marketingcampagnes, actieve werving en uitgebreide vacatures, vind én behoud je het talent dat bij jouw organisatie past. Op deze manier zorg je er direct voor dat jouw employer branding altijd on point is.

wave-top-2 Created with Sketch.

Bereik nieuw talent met gerichte online marketingcampagnes.

Talent is schaars. Dankzij onze gerichte display – en retargeting ads bereikt jouw vacature altijd de juiste kandidaten. Omdat zij alvast in aanmerking komen met jouw merk, verbetert dit ook nog eens jouw employer branding. Ook zullen wij de vacature delen op alle relevante jobboards in Nederland en België, zodat de vacature het bereik krijgt dat het verdient.

Proactief op zoek naar talent

Iedere Job Consultant bij Codecareer heeft een unieke specialisatie. Daardoor word je altijd met een Consultant gelinkt die de kennis in huis heeft om de juiste match te maken. Zodra jij jouw Job Consultant toegewezen hebt gekregen, zal diegene proactief de werkzoekenden in onze en andere databases gaan screenen en benaderen. Ook hebben onze Consultants toegang tot professionele LinkedIn accounts, zo kunnen zij altijd proactief op zoek gaan naar talent.

Hallo Peter
Ben je klaar voor de volgende stap op jouw carrièrepad? Wij zijn op zoek naar een Senior Java Developer..
Ik ben niet actief op zoek, maar ik ben wel benieuwd naar de functie. Kan je me wat meer vertellen.

Match met het talent dat bij jouw organisatie past.

Dankzij onze gedetailleerde vacatures en de persoonlijke aandacht van Job Consultants, krijgen werkzoekenden direct een helder beeld hoe het is om te werken bij jouw organisatie. Omdat zij precies weten op wat voor functie zij solliciteren, is de kans op ongewenst personeelsverloop erg klein. Op deze manier behoud je niet alleen talent, maar zorg je ook voor positieve employer branding.

Laat ons je nieuwe talent vinden.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om meer over onze werkwijze te leren of plaats jouw vacature vandaag nog.

Wij hebben Codecareer ingeschakeld om verschillende vacatures in te vullen. Het team is gemotiveerd, gedreven en resultaatgericht aan de slag gegaan. Wekelijks hadden we een update gesprek waarin we de status van werving en de mogelijke kandidaten doornamen.

Korte lijnen, snelle terugkoppeling en binnen de overeengekomen periode hebben we de juiste kandidaten ontvangen en deze is bij ons in dienst getreden. Prima resultaat!

Tjitske van der Laan

HR Consultant bij Itris

Wat opvalt bij Codecareer is de gedrevenheid om precies de juiste mensen te vinden voor ons bedrijf en dat dit ook heel goed lukt omdat er goed geluisterd wordt naar onze wensen. Voor ons echt een verademing om te zien dat er ook recruiters zijn die het wel snappen.

Carlo van Driel

CEO bij The Agile Testers

Codecareer heeft ons, bij Helpper, geholpen om een senior developer te vinden. Ze zijn professioneel, efficiënt en resultaatgericht. We zullen in de toekomst nog een keer met hun werken.

François GERARD

Founder & Managing Director bij Helpper