Maak kennis met ons team

-> Kom eens langs voor een kop koffie.

Eerlijkheid duurt het langst. Wij geloven dan ook dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn voor succes! Ons gezellige team van gedreven professionals staan altijd voor je klaar om de perfecte match te vinden. Even voorstellen…

wave-top-2 Created with Sketch.

Maak kennis met ons team

Senior Business Consultant België

Coen
Dijkstra

“Matcht zijn sokken met zijn humeur.”

Als Senior Business Consultant help ik jou met het realiseren van je groeidoelstellingen. Mijn kracht is dat ik jouw wensen kan vertalen naar resultaat door middel van mijn enthousiasme. Dat enthousiasme zit van nature altijd al in me, maar wordt versterkt door het dagelijks mogen werken aan een product waar ik echt in geloof.

Job Consultant

Sara
van Boekel

“Oh Djadja, lijkt sprekend op Aya Nakamura. “

In mijn rol als Job Consultant haal ik energie uit het matchen van kandidaten met bedrijven. Door mijn sterke inlevingsvermogen en technische inzicht ben ik goed in het meedenken aan de volgende stap in jouw carrière.

Senior Business Consultant

Joey
Meijering

“Samenwerken doe je niet alleen!”

Samen met mijn (nieuwe) partners adviseer ik op het gebied van werving & selectie, om zo tot een passende oplossing te komen om de verwachte groei waar te maken! Telefonisch of toch liever een lunch afspraak? Bel me dan: 06-30382575!

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze interne vacatures hier.

Bekijk de vacatures
Online Marketeer

Aleksey
Sukonnov

“Wordt warm van algorithmes “

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het opstellen van campagnes zodat de vacatures op onze website bij de juiste personen onder de aandacht gebracht worden. Ik ben een echte marketingman en het is altijd inloopspreekuur bij mij op kantoor. Ik vind het prettig om mijn collega’s te helpen de juiste keuzes te maken.

Job Consultant

Patrick
Albers

“De bedrijfsarts”

In mijn functie als Job Consultant haal ik mijn plezier uit het spreken van kandidaten. Het is iedere keer weer een uitdaging om de wensen en ambities van iemand te matchen bij de juiste vacature, want voor iedereen is dit verschillend. Daardoor heb ik een veelzijdige job waarin mij continue kan blijven ontwikkelen.

Business Consultant

Jasper
Klement

“Vindt alles ‘he-le-maal mooi’.”

Codecareer en plezier gaan hand in hand met elkaar. In mijn rol als Business Consultant bouw ik nieuwe relaties op en onderhoud deze. Het is een dynamische rol, geen dag is hetzelfde en dat is wat voor mij het werk uitdagend houdt. Eigenschappen als lef, geduld, netwerken, verbinden, flexibel zijn, nieuwsgierig zijn en vooral oplossingsgericht handelen zijn mij op het lijf geschreven en komen goed van pas in deze functie.

Job Consultant

Harmen
van der Klok

“Een ster in steenkool Engels.”

Na mijn stage bij Codecareer kreeg ik de mogelijkheid om hier aan de slag te gaan. Natuurlijk zei ik ja! Ik vind het leuk om me ergens in te specialiseren en mijn kennis van iets steeds verder te ontwikkelen. In de IT-markt ben je nooit uitgeleerd en dat is één van de redenen dat ik het hier zo naar mijn zin heb.

Principal Consultant

Milad
Satarzai

“Probeert onder corvee uit te komen.”

Als ervaren IT Consultant heb ik mijzelf binnen Codecareer omhoog weten te werken naar Principal Consultant. In deze rol houd ik mij bezig met het helpen van IT specialisten op elk gebied. Daarnaast geef ik verschillende trainingen aan onze Consultants en ondersteun ik verschillende partners met hun werving en selectie processen.

Resourcer

Mark
Abbas

Als Resourcer zoek ik via verschillende kanalen naar de juiste match voor onze partners. Momenteel ben ik me aan het specialiseren in .NET en hoop ik over een poosje in de functie van Job Consultant te rollen!

Resourcer

Marijn
Jonkman

“Zou het goed doen met een eigen oorbellenlijn.”

Net als Harmen en Mark mocht ook ik na mijn stage mij officieel lid noemen van team Codecareer. Ik vind het leuk om te zien hoe verschillend men op berichten kan reageren en om zo de juiste aanpak te ontdekken bij verschillende personen.

Aandachtvrager

Bruno
The Underdog

“Onze levende stofzuiger”

Waf! Woef!

Vacatures We zijn altijd op zoek naar talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Hester Kingma