Jobboard

UX/Frontend Developer

Stel een vraag
Bloemert

UX/Frontend Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Staphorst en Amsterdam
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • In het bezit van een relevant Hbo-diploma (bijv. in de richting van Communication & Multimedia Design of HBO-ICT)
 • Minimaal 3 jaar ervaring als UX/front-end Developer
 • Minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met HTML, CSS, Vue.js en JavaScript is een must
 • Kennis van en ervaring met React.js en Angular is een sterke pré
 • Je vindt het leuk om diverse JS frameworks te ontdekken en toe te passen
 • Je hebt een sterk vermogen om je in te leven in de eindgebruiker en gevoel voor design
 • Kennis van back-end technieken, zoals C# is een pré
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. € 2500 t/m € 3400-, bruto p/m, o.b.v. 40 uur. Afhankelijk van ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)
 • icon-dot Created with Sketch. Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Persoonlijk opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Een fijne werkplek met uitstekende faciliteiten
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Doorgroeimogelijkheden binnen een informele, dynamische omgeving
Werkzaamheden
 • 65% Development
 • 10% Research
 • 10% Opleiding/Sparren/Kennisdeling
 • 15% Project-/Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Binnen onze divisie LogicTrade is klantbeleving een belangrijk thema. Ter versterking van ons team zijn wij dan ook op zoek een Front-end Developer met een sterk gevoel voor UI en UX! LogicTrade is een breed PDM en ERP pakket met veel verschillende functionaliteiten. Binnen deze softwaresuite ben jij degene die zorgt dat de User Experience bij de verschillende applicaties als optimaal wordt ervaren door de eindgebruiker. Binnen het LogicTrade Team ben jij degene die zorgt dat de eindgebruiker efficiënt, effectief en naar tevredenheid gebruik kan maken van onze software. Je werkt hierin nauw samen met de Product Owner.

Je werkt als UX/Front-end Developer binnen het development team. Het team bestaat uit full-stack developers. Jij werkt hoofdzakelijk aan de front-end zijde. Je houdt je bezig met de technische implementatie van de gebruikersinterface (UI) en kruipt hiernaast in de huid van de eindgebruiker. Hoofdzakelijk houdt je je dus bezig met software development en hiernaast voer je usability tests uit. Vanuit deze onderzoekende rol heb je tevens een adviserende rol richting je collega’s en de organisatie. 

 1. 1 Je hebt een adviserende rol richting je collega’s en de organisatie
 2. 2 Een afwisselende functie waarbij je werkzaam bent binnen de expertisegebieden UI, UX en front-end software ontwikkeling
“Elke keer dat ik een vraag heb, kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van mijn collega’s. Daar zit ongelooflijk veel bereidheid om elkaar te helpen.”

Marcel Ravensbergen

Solution Architect

Agenda

Henrian van Wendel

Systeem- en Netwerkbeheerder
Ma
Di
Wo
Do
Vr
08:30
09:30
10:30
11:30
12:30
13:30
14:30
15:30
16:30
i
Sprint Planning
08:30 09:00

Aan het begin van de week verdeeld het Development Team van LogicTrade onderling de taken binnen de sprint.

i
Meeting
09:00 10:00

Meeting met de Product Owner/Architect

Development
10:00 12:00
i
Lunch
12:00 12:30

Bij Bloemert bepaal je je eigen pauzetijden. Je bepaalt zelf of je deelneemt aan de gezamenlijk lunch, je eigen bammetjes meeneemt of een stukje gaat wandelen.

Development
12:30 17:00
i
Starting-up
08:30 09:00

Waar de één om 7 uur ’s ochtend overloopt van de energie, heeft de ander juist een sterke behoefte aan totale rust tot 9 uur. Hierom werken wij met flexibele werktijden en bepaal je zelf welke routine voor jou het beste werkt ’s ochtends. Check je mail, pak koffie, bekijk je planning, babbel met een collega of ga direct verder waar je gisteren was gebleven. Doe vooral waar je je prettig bij voelt.

Development
09:00 12:00
Lunch
12:00 12:30
Projectmeeting
12:30 13:30
Development
13:30 17:00
Starting-up
08:30 09:00
Research
09:00 12:00
Lunch
12:00 12:30
i
Knownledge
12:30 13:30

Vanuit jouw sterke gevoel voor UX zal je als vraagbaak fungeren en ook proactief collega’s adviseren. Op technisch gebied wil je misschien zelf juist wel sparren met een Senior Developer. Kennisdeling heeft bij Bloemert een hoge prioriteit en vindt doorlopend plaats.

Development
13:30 17:00
Starting-up
08:30 09:00
Research
09:00 11:00
Development
11:00 12:00
Lunch
12:00 12:30
Development
12:30 15:00
i
Learning
15:00 17:00

Binnen Bloemert heeft iedereen een persoonlijk opleidingsbudget en eigen studie-uren. Wanneer je dit inzet en voor welk doel bepaal je aan de hand van het opleidingsplan wat we eerder al samen hebben uitgewerkt.

Starting-up
08:30 09:00
Development
09:00 11:00
i
Refinement
11:00 12:00

Soms is het nodig dat de Productowner wordt gevoed met de juiste kennis van mogelijkheden en het inschatten van de hoeveelheid werk. Als UX/Front-end Developer denk jij hier uiteraard graag in mee.

Lunch
12:00 12:30
Development
12:30 16:30
i
Sprint Review
16:30 17:00

die week is gemaakt. Naar aanleiding hiervan geef je elkaar als team tips.

i
Borrel
17:00 17:30

De week sluiten we af met een borrel. Misschien ben jij iemand die hier altijd bij aanwezig is of sluit je alleen aan wanneer dit voor jou uitkomt. Soms ben je ook gewoon hard toe aan weekend en heb je besloten vroeg te stoppen. Hier ben je helemaal vrij in.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Bloemert ben je Kapitein van je eigen loopbaan! Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staat bij ons op nummer één. In welke richting je doorgroeit is afhankelijk van jouw ambities. Je kunt je specialiseren, doorgroeien naar lead of wellicht wil je stappen nemen richting de functie van Architect. 
Vanuit onze ondersteuningsunit wordt er samen met jou gekeken welke stappen we gaan nemen om jouw ambities waar te maken. Dit kan zijn d.m.v. trainingen en cursussen, maar ook de keus op welke projecten je ervaring gaat opdoen speelt hierbij een belangrijke rol. 

 1. 1 Senior Frontend Developer
 2. 2 Fullstack Developer
 3. 3 Jouw ambitie!

Werken bij Bloemert

Bloemert is opgericht in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een serieuze, innovatieve software ontwikkelaar met vestigingen in Amsterdam en Staphorst. We zijn breed georiënteerd en naast in-house projecten bieden ook veel van onze Developers ondersteuning bij andere organisaties op locatie

Vanuit onze achtergrond als maatwerk softwarehuis zijn de projecten waaraan wordt gewerkt niet in één kader te plaatsen. Voor ons staat voorop dat je aan een project werkt die aansluit bij je ontwikkeldoelen en interesses. De projecten zijn altijd complex, innovatief en uitdagend. Wij zoeken dan ook niet zomaar Frontend Developers, maar Frontend Developers die constant willen worden uitgedaagd en alleen genoegen nemen met het allerbeste. Je bent niet plaats of tijd gebonden. Het gaat jou er om dat het project waar je aan werk inspirerend is en jij je kennis en kwaliteiten er volledig in kwijt kunt.

 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Wij streven ernaar om in een veranderende wereld perfecte IT oplossingen te bieden aan onze klanten.”

Henrian van Wendel

Systeem- en Netwerkbeheerder

Collega’s

Henrian van Wendel (26) Systeem- en Netwerkbeheerder

Waarom ben je bij Bloemert gaan werken?
Bij Bloemert ben ik gestart als stagiair. Na deze stage was ik klaar met mijn opleiding en mocht ik direct aan de slag.
De vraag om in dienst te komen was makkelijk beantwoord met een ‘ja’! Mijn werk is inhoudelijk interessant en we hebben een superleuk team. Ik vindt het waardevol dat we weten wat we aan elkaar hebben. Vrijdag eind van de middag hebben we altijd een gezellig borrel. Ook zijn er speciale Techavonden met gastsprekers die ons uitleg geven over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

 

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd vindt ik het leuk om voor andere mensen, familie en vrienden ICT-problemen op te lossen, maar het is echt niet alleen IT wat me bezighoudt. Op dit moment ben ik bezig met het opknappen van ons huis. Daarin zitten al heel wat vrije avondjes en zaterdagen. De laptop staat sowieso niet vaak aan thuis, dat is voor overdag.

Klaas Baarssen (39) Software Ontwikkelaar

Waarom ben je bij Bloemert gaan werken?
Bij mijn vorige werkgever was er weinig zicht op een andere functie. Destijds wilde ik bezig zijn met nieuwe zaken ontwikkelen in plaats van alleen bugs oplossen in bestaande systemen. Ik wilde graag groeien naar teamlead en er niet alleen maar blijven werken omdat de reisafstand kort was. We hebben in de tijd dat ik er ben vele prachtige projecten uitgevoerd, vooral de verscheidenheid binnen deze projecten is erg leuk. Er is veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, zowel zakelijk als privé. Bloemert biedt de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen. En je wordt daar ook voor beloond. Zo wil ik eerst doorgroeien in het architect zijn, daarna kijken we wel welke kant we opgaan. Ik laat mij leiden door het werk.

Wat doe je in je vrije tijd?
Naast het werk ben ik druk met meubels maken, fietsen en met domotica, oftewel huisautomatisering. Deze laatste passie raakt natuurlijk heel specifiek mijn werk. Ik wil graag mijn huis voor mij laten werken tegen een acceptabele prijs. 

Marcel Ravensbergen (52) Solution Architect

Waarom ben je bij Bloemert gaan werken?
Ik moet me thuisvoelen bij een organisatie. Het is niet eenrichtingsverkeer, maar een wisselwerking. De persoonlijke aanpak en weten dat je werkgever zoekt naar de goede opdrachten. Opdrachten waarin je daadwerkelijk iets kunt bijdragen, maar ook waar je zelf dingen leert. Zowel voorafgaande aan de opdracht als tijdens een proces is er veel aandacht vanuit Bloemert over hoe het gaat. Bovendien kun je zelf sturen en keuzes maken in de opdrachten. Deze aanpak zocht ik na mijn vorige werkgever waar ik al van alles deed; van programmeur tot databasebeheerder en software architect.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik mag graag op de racefiets wat kilometers rijden, maar doe dat nog veel te weinig. In september ga ik met vrienden de Mont Ventoux wel weer eens oprijden. Daarnaast sleutel ik graag aan mijn fietsen. Er staan acht fietsen in de schuur, dus altijd wel iets te doen. Daarnaast maak ik foto’s voor lokale sportevenementen zoals de Triatlon Noordoostpolder en de Fish Patato Run. En met mijn twee jongens ga ik regelmatig naar voetbalwedstrijden.

Bloemert is hard aan het groeien. Dat is mooi om deel vanuit te maken. Ik denk dat we ook in de toekomst grote stappen kunnen blijven maken. Henrian van Wendel, Systeem- en Netwerkbeheerder

Contractvormen

Bij Bloemert gaan we voor lange termijn relaties. Gezien onze gemiddelde leeftijd (34) en de groei van de afgelopen jaren is een gemiddeld dienstverband van 4,5 jaar (25% is langer dan 8 jaar in dienst) iets waar we trots op zijn! We zijn er van overtuigd dat de mogelijkheden die we bieden tot persoonlijke groei, het bieden van inhoudelijk uitdagend werk en een oprechte betrokkenheid hier aan ten grondslag liggen. Dit in combinatie met een open, nuchtere en eerlijke manier van communiceren maakt dat mensen met de juiste instelling zich bij ons thuis voelen.

Regulier dienstverband
i

Je begint bij Bloemert met een contract van 7 maanden, waarin 1 maand proeftijd is opgenomen. Mochten we de samenwerking van beide kanten als goed ervaren, dan bieden we jou een vast contract aan.

Sollicitatieproces

Wanneer je bij Bloemert solliciteert, wordt er vooral gekeken naar jouw intrinsieke motivatie en naar hoe gedreven je bent om nieuwe dingen te leren. Hier komen we dan graag achter tijdens het eerste gesprek, deze voeren we dan ook als een kennismakingsgesprek. 

Wanneer we wederzijds een klik ervaren, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Uit dit tweede gesprek zou eventueel al een arbeidsvoorstel kunnen komen! Tevens maak je in het proces kennis met de directie. We houden van korte lijntjes en vinden het belangrijk dat je Bloemert van top tot teen kent, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Henrian van Wendel

Systeem- en Netwerkbeheerder
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Eerste gesprek ter kennismaking
 3. 3 Technisch verdiepend gesprek
 4. 4 Arbeidsvoorstel
 5. 5 In dienst bij Bloemert!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

UX/Frontend Developer

Bloemert — Staphorst

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Bloemert

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature