Jobboard

OutSystems Specialist

Stel een vraag
Whitehorses

OutSystems Specialist

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • HBO- of WO afgestudeerd
 • 3-4 jaar werkervaring met front-end en/of ervaring met Oracle
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met OutSystems
 • Bekend met webservice standaarden zoals SOAP, REST, WSDL en JSON
 • In de Nederlandse taal communicatief vaardig in zowel woord als geschrift
 • Ervaring met een Service Bus zoals OSB, WSO2-ESB, MULE-ESB is een pré
 • Goed gevoel voor humor
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Werken op basis van de midlance constructie
 • icon-dot Created with Sketch. Je ontvangt 70% van het bedrag dat Whitehorses aan de klant factureert
 • icon-dot Created with Sketch. Een daggeldvergoeding voor de dagen dat je geen opdracht hebt of als je ziek bent
 • icon-dot Created with Sketch. Volledige ontzorging op administratief en commercieel vlak
 • icon-dot Created with Sketch. Jij bepaalt zelf jouw opdracht passend bij jouw expertise en ambities
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Aantal vakantiedagen bepaal jij zelf
 • icon-dot Created with Sketch. Deelname aan collectieve regelingen zoals pensioen, ziektekosten en arbeidsongeschiktheid
 • icon-dot Created with Sketch. Mogelijkheid tot het rijden van een lease auto
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke activiteiten met het team zoals een maandelijke Meet & Eat, partnerdag, developer derby en pizzasessies voor kennisdeling
Werkzaamheden
 • 60% Ontwikkelen
 • 20% Testen
 • 20% (Team) overleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Wij zoeken gedreven collega’s die voorop willen en kunnen (mee)lopen in de ontwikkelmarkt. Die hun nek durven uit te steken en actief kennis brengen en halen binnen onze groep en onze opdrachtgevers. Zowel je ontwikkelvaardigheden als je consultancy skills zijn top, waarbij je werkt volgens de actuele standaarden, methoden, frameworks en (referentie)architecturen. Agile werken is je gewoon geworden. OutSystems kent dan ook geen geheimen meer voor jou.

 1. 1 Je hebt dagelijkse een stand up waarin het team de stand van zaken doorneemt.
 2. 2 Tijdens het ontwikkelen ben je continue bezig met het ontwerp.
 3. 3 Je hebt veel interactie met de architect, technisch ontwerper, product owner en soms ook met de klant.
 4. 4 OutSystems vraagt om een Agile manier van werken.
 5. 5 Werkzaamheden zijn afhankelijk van de klant en de samenstelling van het team. Je bent meestal een developer, maar soms tegelijkertijd technisch/functioneel ontwerper, architect en geef je advies over UX.
Whitehorses biedt me alle kansen om te groeien als ontwikkelaar én als persoon. Regelmatig bezoek ik trainingen en conferenties in binnen- en buitenland. Ook op kantoor organiseren we kennissessies!

Michel van Zoest

Oracle & Integratiespecialist

Doorgroeimogelijkheden

Bij Whitehorses krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bepaalt zelf de richting van je persoonlijke groei, het tempo en de technologie die jou uitdaagt. Whitehorses helpt je daarbij, bijvoorbeeld met aanvullende studies, cursussen en workshops. Hoe ervaren onze professionals ook zijn, ze willen allemaal vooruit, nieuwe dingen leren. 

 1. 1 Senior OutSystems specialist
 2. 2 OutSystems tech lead
 3. 3 Architect

Werken bij Whitehorses

Whitehorses detacheert de beste integratiespecialisten, minimaal HBO en veelal WO-geschoold. Onze medewerkers zijn allemaal door de wol geverfde specialisten met een schat aan (technische) kennis. Zij zijn gespecialiseerd in o.a. Mulesoft, OutSystems, Oracle Fusion Middleware en Java. De rollen die wij bij onze klanten vervullen variëren van: (integratie)architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot implementatie en inrichting van beheer.

 

Wij denken met de opdrachtgever mee en komen tot het beste resultaat. Je herkent de Whitehorses-specialist als die echte teamplayer op jouw project. Diegene die analytisch en technisch sterk is en de lead durft te nemen en op wie je kunt bouwen. Samen met onze specialisten bepalen we in welke nieuwste ontwikkelingen binnen de integratietechnologieën wij ons verdiepen. Whitehorsers volgen niet, maar lopen voorop. Samen hogerop komen: we zien het als een sport!

 • Opgericht in 2001
 • Onderdeel van The Human Network
 • Werken volgens de midlance constructie
 • Leuke dingen doen met leuke mensen
Bekijk het bedrijfsprofiel
De mens staat bij Whitehorses centraal. Dat is de basis van waaruit wij werken. Het is fijn te zien als de klant waar onze professional is ingezet deze norm ook omarmt. Dan spreken we van de perfecte match!

Marlon van Schaijk

Business Manager
Whitehorses zet echt de mens centraal. Dat merk je aan alles. Het is een gezellige toko waar je jezelf kunt zijn. Laurens van der Starre, Integratiespecialist Whitehorses

Collega’s

Laurens van der Starre Integratiespecialist

Waarom de keuze voor Whitehorses?
Vóór Whitehorses was mijn werkgever een grote, internationale, organisatie. Ik merkte dat het hoofdkantoor in de Verenigde Staten steeds meer hun zin probeerde door te drukken in Nederland, waardoor de kansen en mogelijkheden van het lokale management werden beperkt. En dat merkte ik ook. Ik had daar last van in mijn groeipad. Dat was de reden om op zoek te gaan naar een kleiner bedrijf, waar je “baas” gewoon je collega is, er geen hiërarchie bestaat en je als medewerker wordt gewaardeerd voor wie je bent en wat je doet.

Wat zijn je hobbies?
nerden met hardware, nieuwe software en gamen (zo af en toe) is altijd leuk! 

Mike Heeren Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Zoals gezegd bood Whitehorses mij de kans om af te studeren. Dit beviel zowel voor Whitehorses, als voor mij zo goed, dat ik meteen na mijn afstuderen in dienst ben getreden. Ik heb hier eerst het traineeprogramma gevolgd. Hierbij heb ik diverse cursussen gevolgd en certificaten behaald, om me klaar te stomen om als consultant aan de slag te gaan bij diverse klanten.

Wat zijn je hobbies?
Ik drink graag een speciaalbiertje en bezoekt de wedstrijden van Willem II

Michel van Zoest Oracle & Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Na een paar jaar bij mijn vorige werkgever, merkte ik dat ik enorm werd afgeremd in mijn ontwikkeling. Ik kreeg steeds hetzelfde soort werk en aan opleiding werd nauwelijks iets gedaan. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, heb ik een aantal verschillende werkgevers overwogen, maar het verhaal van Whitehorses stak er met kop en schouders boven uit. Vanaf het eerste gesprek was mij al duidelijk dat ik bij Whitehorses wel mezelf zou kunnen ontplooien. Ook zou ik de kans krijgen om veel verschillende dingen te gaan leren en dat heeft voor mij de doorslag gegeven.

Wat zijn je hobbies?
fotografie, magic: The Gathering, Starwars. Bezoekt graag (metal)concerten. 

Maurik-Jan Veenman Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Er werkt een mooie club vakidioten. Hierdoor ken je iedereen, is het gezellig, en wordt er goed kennis gedeeld om iedereen bij de klant te laten schitteren.

Sinds wanneer werk je bij Whitehorses en wat heb je hiervoor gedaan?
Ik werk sinds maart 2015 voor Whitehorses. Daarvoor heb ik voor AMIS gewerkt. AMIS werd wat groot en onpersoonlijk, en ik wilde weer voor een wat kleiner en gezelligere club werken waar je iedereen kent. Dat lukt bij Whitehorses heel goed!

Daphne Olrichs Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Toen ik bij IVO Rechtspraak werkte, liepen daar ook een paar Whitehorsers rond. Ik hoorde van hen veel positieve geluiden, dus toen ik op zoek ging naar een leuke nieuwe werkgever ben ik met hen in gesprek gegaan. Zij enthousiasmeerden mij nog meer, en mijn goede voorgevoel werd in het gesprek bij Whitehorses zelf dubbel en dwars bevestigd.

Wat zijn je hobbies?
badmintonnen, grote Legoprojecten, biertje/pubquiz/concert met (collega-)vrienden, of lekker met een boek op de bank

Contractvormen

Bij Whitehorses werk je op basis van de midlance constructie. Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig.  Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn. Heb je even geen opdracht? Geen probleem.  Je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief. Als midlancer bij Whitehorses heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet. 

Midlance
i

Als midlancer krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald. De lusten van een freelancer en de voordelen van werken in loondienst!

Sollicitatieproces

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Neem contact op, dan maak ik en het team van Whitehorses graag kennis met je!

Paul Imholz

Business Manager
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Kennismakingsgesprek met Business Manager
 3. 3 2e gesprek met Business Manager en senior professional
 4. 4 Voorstel
 5. 5 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

OutSystems Specialist

Whitehorses — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Whitehorses

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature