Jobboard

.NET Ontwikkelaar

Stel een vraag
Exsertus

.NET Ontwikkelaar

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Kontich
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Jij spreekt goed Nederlands of Frans
 • Jij werkt graag met de nieuwste technologieën
 • Jij kan zowel in teamverband als autonoom werken
 • 32 - 40 uur beschikbaar
 • Kennis van enkele van de volgende domeinen: C#, .NET, .NET Core, Web API, Angular, React, Entity frametwork, SQL server, Azure, HTML, CSS, JavaScript
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. 2100 - 4700 bruto p/m (afhankelijk van ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Een goede work-life balance
 • icon-dot Created with Sketch. Verschillende teambuilding activiteiten
 • icon-dot Created with Sketch. 10 opleidingsdagen per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. Onkosten- en maaltijdvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Groeps- en hospitalisatieverzekering
Werkzaamheden
 • 65% Coderen
 • 15% Teamoverleg
 • 10% Analyseren
 • 10% Testen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als .NET ontwikkelaar bij Exsertus sta je actief mee in voor het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van robuuste kwalitatieve technische oplossingen.  Afhankelijk van je reeds opgedane ervaring en ambities kan je samen met je collega ontwikkelaars worden ingezet voor “in house” projecten en/of projecten bij één of meerdere klanten.

Een bachelor of master in IT is zeker een plus maar geen vereiste, jouw relevante ervaring “in de IT” primeert.  Net zoals de technische capaciteiten slechts één criteria vormen, zijn binnen ons team de juiste inzet en mentaliteit minstens even belangrijk.

Onze ambitie is sowieso om je op te nemen als een inherent deel van onze organisatie waar uitvoerig ondersteund en gefaciliteerd wordt om jezelf waar te kunnen maken op alle vlakken!

 1. 1 Het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van technische oplossingen
 2. 2 In house projecten of projecten bij één of meerdere klanten
 3. 3 Werken met onder andere C#, .NET, .NET Core, Web API, Angular, React, Entity frametwork, SQL server, Azure, HTML, CSS, JavaScript
Exsertus is een bedrijf dat continu streeft naar innovatie. Opleiding staat hierin centraal, waarbij altijd rekening wordt gehouden met je eigen professionele interesses. Dat maakt werken voor Exsertus leuk, interessant en uitdagend.

Tom

Doorgroeimogelijkheden

Wat betreft doorgroeien binnen Exsertus is er veel mogelijk. We kijken echt naar jouw behoeften en ambities en ieder jaar vindt er weer een evaluatie plaats om te kijken of hoe je er op dat moment tegenaan kijkt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meer richting architectuur of team lead te gaan indien jij daar zelf ambities voor hebt.

Praktijkvoorbeeld

Werken bij Exsertus

Exsertus is een dynamisch softwarehuis dat gespecialiseerd is in het adviseren, begeleiden en ontwikkelen van kwalitatieve maatwerksoftware gebaseerd op het Microsoft .NET framework en daaraan gerelateerde technologieën. Met een uitgesproken focus op webapplicaties worden ook desktop- en mobiele applicaties gebouwd en onderhouden voor klanten uit alle segmenten zowel in de privésector als de openbare sector.

Een no-nonsense aanpak, openheid en flexibiliteit aangevuld met de juiste kennis en ervaring vormen de basiselementen van elk commitment dat wij aangaan.

De software die we maken is op maat en dit geldt ook voor de volledige benadering van een project en de samenwerking met elke betrokken partij. Exsertus en de klant smelten samen tot één team en stellen het opleveren van een succesvol project als gezamenlijk doel.

 

One team

Een leuke bende collega’s die door de vlakke structuur en open communicatie een organisatie vormt waarin sterk werk, teamspirit en groeien in de ruime zin van het woord centraal staan, daar gaan wij voor!

Iedereen heeft ambities en doelstellingen, wij brengen mensen samen, faciliteren en reiken de mogelijkheden aan om dit niet in je eentje te verwezenlijken maar ondersteund door een team waar je zelf deel van uitmaakt.

Samen vormen wij een efficiënt en geolied team van gepassioneerde en dynamische mensen met verschillende achtergronden, kennisdomeinen en specialisaties met een gemeenschappelijke interesse in technologie en het bouwen van oplossingen.

Onze missie luidt als volgt: We want to provide state-of-the-art technical experience and guidance for tailor made software development. United with the customer as a passionate team, driven by pragmatic approach, we aim to deliver superior quality and value which exceeds the expectations. Improve the future of our customers, employees and every partner we work with.

Bekijk het bedrijfsprofiel
icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Kontich
Actief in o.a. Brussel, Antwerpen en Gent
Actief sinds 2008

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek voer je met mij of Wouter in Kontich. We zullen met elkaar kennismaken en daarbij ligt de focus vooral op jou en je ambities. Tijdens een tweede gesprek zal de focus liggen op jouw technische skills. 

Bart

 1. 1 CV beoordelen
 2. 2 1e gesprek
 3. 3 2e gesprek
 4. 4 Aanbieding
 5. 5 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

.NET Ontwikkelaar

Exsertus — Kontich

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Exsertus

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature