Jobboard

.NET Developer

Stel een vraag
Dairy Data Warehouse

.NET Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Assen
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Sterke SQL skillset 5 jaar ervaring en affiniteit met C#
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Jij bent nooit uitgeleerd
 • Affiniteit met onze techstack, als React, SQL, Azure en GIT
 • Affiniteit met- en kennis van het bouwen van data systemen is een pré
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Een uitstekend salaris, Afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Veel flexibiliteit en keuzevrijheid en de kans om impact te maken binnen een startup omgeving
 • icon-dot Created with Sketch. De kans om impact te maken binnen een startup omgeving
 • icon-dot Created with Sketch. Persoonlijk opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioensregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Een klein internationaal team
 • 65% Development
 • 20% Operations
 • 15% Meetings
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Voor onze huidige behoefte binnen het team, zijn we op zoek naar iemand om onze capaciteit voor .NET / C # -ontwikkeling te vergroten. Eerdere ervaring als C # -ontwikkelaar is daarom vereist om te solliciteren.

Afgezien van de ervaring met C# zou het uiteraard mooi zijn wanneer je ook wat ervaring hebt met andere elementen uit onze tech stack en er vanuit jou affiniteit met data (en kennis van) is, maar als je andere expertise inbrengt die niet op de lijst staat, spreken we ook zeker graag met je!

Waar wij mensen aannemen om de capaciteiten van het team te versterken, staat het delen van onze bestaande kennis en expertise bij ons voorop. Om hier optimale samenwerkingen in te kunnen realiseren binnen het team, vinden we het belangrijk dat iemand zowel op professioneel, als persoonlijk vlak, goed past bij ons. Daarmee is ons gesprek met jou, zoals jij jezelf bent, voor ons de prioriteit.

We begeleiden een enthousiaste medior ontwikkelaar graag om meer ervaring op te doen en beter te worden in datgene waar ze gepassioneerd over zijn, maar we hebben ook genoeg uitdagend werk om een ​​doorgewinterde hoofdontwikkelaar of hands-on software-architect enthousiast te maken.

Waar wij zelf ook erg enthousiast van worden, is wanneer jij bereid bent om jezelf meer te verdiepen in onze tech stack en hier gezamenlijk het maximale uit te halen. We delen graag onze passie met jou! 

Werken bij Dairy Data Warehouse is werken met mensen met passie voor hun werk en product!

Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de expert, die jij worden wil!

Thijmen Hamoen

Scrum master and technical lead for sales and technical support team

Doorgroeimogelijkheden

Naast dat je bij DDW veel kennis op zal doen op het gebied van C#, kun jij als individu ook echt het verschil maken. Je krijgt bij ons de vrijheid om met eigen ideeën en initiatieven te komen en deze uit te werken.

 1. 1 (Senior) .NET Developer
 2. 2 Jouw ambitie

Werken bij Dairy Data Warehouse

We love Dairy Data! Wij bedenken en maken datagedreven oplossingen voor een duurzame toekomst voor de zuivelindustrie. DDW helpt de zuivelindustrie om gebruik te maken van BIG data, zoals het vroegtijdig detecteren van zieke dieren en het verbeteren van het bedrijfsbeheer om te voorkomen dat koeien in de eerste plaats ziek worden.

Blije en gezonde koeien geven meer melk! Onze klanten zijn de grotere genetica- en voederbedrijven en de melkproducenten over de hele wereld.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Als je van humor houdt, een uitdaging zoekt en van koeien houdt, dan is DDW een plek voor jou!

Thijmen Hamoen

Scrum master and technical lead for sales and technical support team
icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Assen
Opgericht in 2013
30 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 41
icon-sex Created with Sketch. 80% Man / 20% Vrouw

Collega’s

Thijmen Hamoen Scrum master and technical lead for sales and technical support team

Ik ben bij DDW begonnen omdat ik, na 30 jaar operationeel actief geweest te zijn in de melkveehouderij, in verschillende delen van de wereld, ervaren heb dat data-analyse en -interpretatie de sleutelfactor is tot een succesvolle bedrijfsvoering en dat meer en meer met de invoering van robotmelken en sensortechniek de dataverwerking en interpretatie doorslaggevend wordt om succesvol te zijn in deze sector.

Pieter van der Berg Software developer

De eerste keer dat ik kennis maakte met DDW was via een opdracht vanuit een extern bureau. Dit beviel erg goed. Na uitgebreid kennis te maken met het bedrijf en mijn collega’s wilde ik heel graag bij het het bedrijf blijven.

Jeroen Beuzenberg Software developer

Ik had initieel niet zo veel met de wereld van koeien en melk en kon me niet goed voorstellen dat er een heel bedrijf bestond om data van boeren te verzamelen, maar tijdens dit gesprek werd goed duidelijk dat dit een enorme uitdaging is. Dat leek me een leuke uitdaging! Bij DDW geeft mij veel uitdaging en mogelijkheden en er is leuk contact met het hele bedrijf. 

Klaas-Jan Hofstede Software tester

Waarom ik bij DDW begonnen ben? Door de vele uitdagingen op het gebied van gestandaardiseerd testen en testautomatisering. Daarnaast was er al veel domeinkennis aanwezig over koeien

Roel Roelofs

Werken bij DDW is ruimte krijgen om het beste uit jezelf te halen. In onze compacte en directe werkomgeving ben jij degene die het verschil maakt. Wil je onderdeel uitmaken van dit betrokken team waar we voor elkaar klaar staan dan hoor ik graag van je!

Contractvormen

Na een proeftermijn van een maand bij DDW teken je eerst een jaarcontract. Daarna volgt een vast contract.

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek zal je met mij voeren en hierbij staat een persoonlijke kennismaking centraal. Dit wordt snel opgevolgd met een vervolggesprek met een toekomstige collega voor wat technisch inhoudelijk verdieping.

Op basis van de uitkomst van deze gesprekken checken we je match met het team en de functie. Indien dit een positieve uitkomst is, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek voor verdere verdieping en nadere afstemming van de wensen van beide kanten.

Roel Roelofs

 1. 1 Beoordeling CV
 2. 2 1e gesprek met Roel gevolgd door gesprek incl. collega developer
 3. 3 2e gesprek voor verdieping (evt. voorafgegaan door coding challenge Cow and Chicken)
 4. 4 Contractvoorstel
 5. 5 In dienst!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

.NET Developer

Dairy Data Warehouse — Assen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Dairy Data Warehouse

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature