Jobboard

IT-Specialist

Stel een vraag
CleverIT

IT-Specialist

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Eindhoven
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • Alles op ICT gebied leer jij super snel, aan een half woord heb jij al genoeg om iets je eigen te maken
 • Eenvoudig VWO (of HAVO) doorlopen, een ICT gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau is een pré
 • Kennis van Windows Server, Linux, virtualisatie en netwerk configuratie et cetera is een pré
 • Proactief, integer, initiatiefrijk, service- en klantgericht
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Een leuk salaris, afhankelijk van jouw ervaring vraag specificatie aan
 • icon-dot Created with Sketch. Een boost aan jouw ICT skills (Eindelijk samenwerken met mensen waar jij wat van kan leren in plaats van dat jij altijd alle kennis hebt. Je leert supersnel van onze zeer goede ICT-ers en programmeurs die vroeger niets anders deden dan programmeren, netwerken en computers fixen. Als jij ook zo’n type bent, join the club!)
 • icon-dot Created with Sketch. Heel veel gezelligheid op kantoor en daarbuiten met ons informele en familiaire team. Denk aan gezamenlijke lunches, borrels et cetera
 • icon-dot Created with Sketch. Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
 • icon-dot Created with Sketch. Zeer flexibel met vakantiedagen, stem het af met het team en neem een dagje extra
 • icon-dot Created with Sketch. Als je dat leuk vindt helpen we je met het opbouwen van een super clever pensioen door vastgoedinvesteringen, met een aantal collega’s zijn we hier flink actief in
Werkzaamheden, per project weer verschillend
 • 25% Implementatie
 • 25% Advisering
 • 25% Beheer & onderhoud
 • 25% Ondersteuning
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij al van jongs af aan bezig met ICT en/of programmeren? Vragen mensen in jouw omgeving continu of jij hen helpt met hun ICT-problemen? En ben jij klaar voor een eerste of tweede professionele stap binnen de ICT-wereld? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun jij je in sneltreinvaart ontwikkelen tot een zeer maar dan ook zéér goede IT-specialist, waarbij je direct wordt ondergedompeld in het echte werk én kunt leren van de doorgewinterde IT-pro’s binnen de club.

Als IT-specialist zorg je samen met ons team voor Windows werkplekken in de Cloud met als doel dat onze klanten altijd en overal veilig kunnen werken zonder problemen. Wanneer je bij ons komt werken, word je ingewerkt in alle facetten van ons bedrijf. Wij verwachten namelijk dat je volledig gaat meedraaien in ons team. Dit betekent dat je continu aan de slag bent met ICT-vraagstukken van onze klanten, de infrastructuur beheert en onderhoudt, ontwikkelingen implementeert en onze klanten adviseert. We houden bovendien van innoveren en hebben een grote hekel aan terugkomend werk. Voel je daarom vrij om jouw ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken of verder te automatiseren. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over. Ook voor jou! 

 1. 1 Het oplossen van ICT vraagstukken bij klanten zowel op afstand als bij de klant zelf
 2. 2 Beheer en onderhoud aan de infrastructuur
 3. 3 Documentatie onderhouden v/d infrastructuur en ontwikkelingen
 4. 4 Implementatie van ontwikkelingen
 5. 5 Adviseren aan klanten
 6. 6 Ondersteuning aan Sales/Finance voor aanschaf en verkoop van producten
 7. 7 Het behalen van gestelde commerciële en technische targets
 8. 8 Het melden van vermeende zwakke plekken in de informatiebeveiliging
“Onze klanten leggen alle vragen die ook maar een beetje in de richting van ICT liggen bij ons neer, wat ons werk enorm divers maakt. Als je bij ons wilt werken, moet je dan ook bereid zijn om veel verschillende aspecten rondom ICT aan te willen pakken, zodat we als team een soepele en prettige ICT-omgeving voor de klant kunnen bieden.”

Chris Jansen

IT-specialist

Doorgroeimogelijkheden

CleverIT is in de Top 20 geëindigd van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling!

Maar wat houdt het in, denk je vast. Binnen CleverIT krijg je alle vrijheid, ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen tot de IT-professional die jij worden wil. Zo kun je in de lengte of breedte van je functie groeien, sturen we op wisselende teams zodat je van elkaar blijft leren, belonen we prestaties, is er ruimte om met nieuwe innovaties aan de slag te gaan, hebben we een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden en bovenal hebben we naast dat we hard werken veel lol!

Geef aan waar jouw ambitie ligt en waar je blij van wordt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

 1. 1 Jouw ambitie!

Werken bij CleverIT

CleverIT, gevestigd in hartje Eindhoven, verzorgt Windows werkplekken in de cloud en zorgt ervoor dat klanten – middelgrote bedrijven in de regio tot grote multinationals – altijd en overal veilig kunnen werken zonder problemen. We zijn een kleine, vlotte club collega’s en hebben een grote hekel aan terugkomend werk. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel; het hele CleverIT-team staat vrij om ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over. Door helder te communiceren en nét dat stapje extra te zetten waar andere partijen stoppen, zorgen we ervoor dat ICT geen bottleneck wordt, maar juist iets wat vóór je werkt. Zo kunnen onze klanten zich focussen op wat écht belangrijk is binnen hun bedrijf. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Een CleverIT’er; heeft drang voor het opdoen/delen van kennis, houdt van een uitdaging, is niet vies van een uitje, heeft een sterk teamgevoel en is verliefd op automatisering. Voel jij je geroepen om repeterend werk te verrichten? Zoek dan even verder.”

Chris Jansen

IT-specialist
icon-marker-2 Created with Sketch. Eindhoven
icon-globe Created with Sketch. Ja, vanuit Nederland aangestuurd
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd is 30

Contractvormen

Wanneer je bij ons in dienst treedt bieden we jou een jaarcontract met een maand proeftermijn. Bij de juiste match verbinden wij elkaar na dit jaarcontract, met een contract voor onbepaalde tijd.

Dienstverband
i

Een jaarcontract met een maand proeftermijn

Sollicitatieproces

Graag maken we telefonisch even kennis met je. Voor ons is het belangrijk dat de persoonlijke klik aanwezig is. Wanneer we van beide kanten enthousiast zijn na het eerste gesprek, zien we je graag fysiek op ons kantoor zodat we jou ook de werkomgeving kunnen laten zien. Uiteraard zullen we hier verder over de rol zelf gaan praten.

Na wederom een wederzijds enthousiast gevoel, mag je ons assessment gaan maken. De resultaten bespreken we graag tijdens een gesprek, waarna we jou een aanbieding zullen doen. 

Kelly Tijssenraad

Office Manager
 1. 1 Eerste telefonische kennismaking
 2. 2 Gesprek op kantoor
 3. 3 Assessment
 4. 4 Evaluatie van assessment
 5. 5 Voorstel
 6. 6 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Vraag specificatie aan

CleverIT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature

IT-Specialist

CleverIT — Eindhoven

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

CleverIT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature