Jobboard

Full stack .NET developer

Stel een vraag
GreenStack

Full stack .NET developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Antwerpen / Mechelen / Brussel
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • 3 jaar relevante werkervaring
 • Persoonlijkheid: Verantwoordelijk, Communicatief vaardig, Ambiteus, Toont initiatief
 • Kennis van: .NET kennis, liefst .NET Core TDD DDD Cloud/Web development Continuous integration Dependency Injection Agile/Scrum
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris van €3000-€4000
 • icon-dot Created with Sketch. Auto t.w.v: (€30.000 - €50.000, afhankelijk van ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Groeps en-hospitalisatieverzekering
 • icon-dot Created with Sketch. Telefoonabonnement van 3 jaar (t.w.v €1.000)
 • icon-dot Created with Sketch. Eigen laptop (t.w.v €2.000)
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget (t.w.v €5.000)
 • icon-dot Created with Sketch. Veel flexibiliteit
 • icon-dot Created with Sketch. Netto-vergoedingen, maaltijdcheques, ecocheques samen een mooie extra bovenop je nettoloon
Werkzaamheden
 • 70% Development (incl. Analyse/Testing etc.)
 • 30% Teamoverleg / Meetings
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

We zijn niet alleen op zoek naar een lijst van vaardigheden en bijhorende jaren ervaring.. We verwachten een echte teamplayer met een passie voor software, als je ons dat kan laten zien, zijn we ervan overtuigd dat wij veel voor elkaar kunnen betekenen! Als consultant van GreenStack draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en het onderhoud aan bestaande functionaliteiten. Dit kan zowel op interne “Greenfield” projecten of bij interessante projecten bij onze klanten.

Je maakt hierbij gebruik van standaard tooling zoals Git, DevOps, Azure, etc. En je gebruikt onder andere frameworks zoals .NET core, Angular of React, etc. Je werkt in sprints met een Scrumteam van drie tot negen man. Naast het bouwen van een functionaliteit, zorg je ook mee voor een hoge code kwaliteit (clean code, testbaarheid en herbruikbaarheid, enz). Je denkt mee na over zowel functionele als technische oplossingen. Verder krijg je ook opportuniteiten om GreenStack mee uit te bouwen tot wat jezelf als een ideale werkgever ziet

 1. 1 Development
 2. 2 Analyse
 3. 3 DevOps
 4. 4 Communicatie

Doorgroeimogelijkheden

We nemen eerst de tijd om jou beter te leren te kennen. Samen bespreken we waar je graag je carrière naar ziet evolueren. We voor voorzien een ruim opleidingsbudget om de opleidingen te volgen die jouw naar je gewenste carrièrepad helpen.

Daarnaast hebben we bij GreenStack uitstekende opportuniteiten om te leren van uiterst ervaren professionals. We zullen samen een coaching traject bedenken tot TeamLead, Scrum master, Coach, Architect etc. 

 1. 1 Team Lead
 2. 2 Scrum master
 3. 3 Coach
 4. 4 Architect

Werken bij GreenStack

Door de grote groei en interesse in onze IT consultancy markt worden consultants vaak niet correct behandeld. Ze worden gezien als tools en handelbaar product om winst op te maken. Vaak zien we dan meer ervaren consultants volledig zelfstandig worden maar dan verliezen we als consultant het teamgevoel, en ook de toegevoegde waarde en gewicht dat we kunnen leveren als ervaren team in plaats van individuele experten.

In een snel evoluerende markt hebben veel bedrijven moeite om mee te blijven met de moderne manieren van software ontwikkelen. Het is immers uiterst moeilijk om nieuw talent aan te trekken en te evolueren terwijl je nog op je huidige producten moet blijven focussen. Helaas betekent dit dus dat developers hier vaak met verouderde procedures werken in verouderde technologie. Dit maakt het voor zowel consultancy als software bedrijven uiterst moeilijk om goede en ervaren developers aan te trekken en te behouden

GreenStack wilt zich focussen op de consultant. Die wil werken met agile methodologieën waar ze inspraak en impact hebben. Moderne technologieën of het budget voor vernieuwing & refactoring zijn een must. Goede verloning, flexibiliteit, autonomie en veel bij leren in een leuke omgeving is wat we willen aanbieden. Dit betekent klanten zoeken die al op een moderne, aangename manier werken. Of klanten helpen met de transformatie naar een moderne development omgeving. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
België
2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Antwerpen
icon-age Created with Sketch. 30-35
4 Collega’s
GreenStack wil zich focussen op de consultant. By Developers For Developers Timothy Beutels

Collega’s

Timothy Beutels (39) Technical Architect

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? Het universum heeft het zo gewild.

Wat doe je in je vrije tijd? Bouldering

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

We zijn een bedrijf voor developers door developers, en vooral zonder zware structuren. Onze visie op het soort projecten dat we als team willen aangaan is uitgesproken, maar we zijn voldoende realistisch om te beseffen dat we daar regelmatig iets op zullen moeten toegeven. Transparantie, een open cultuur en aandacht voor de individuele voorkeuren zijn daarom het hoogste goed – dat moet ons beschermen tegen het afglijden richting een generieke bodyshop.

Tom Lauwyck (36) Senior Developer & Tech Lead

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
De uitdaging van te helpen een jong bedrijf te laten groeien kon ik niet weerstaan.
 
Wat doe je in je vrije tijd? 
Schaken, vliegen en iets gaan drinken met vrienden.
 
Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?
De grote troef van Greenstack is dat we door onze beperkte grootte veel aandacht kunnen besteden aan de noden van onze werknemers. Dit vertaalt zich in projecten die echt bij je passen, zeer specifieke opleidingsplannen en een meer dan eerlijke verloning.

 

Alain Thoen (39) Developer/Scrum Master/Founder

Waarom ben je met GreenStack begonnen? Ik heb het opgestart om Teamgevoel te creëren binnen een consultancy van doorgedreven software experten. Op de juiste manier; Focusen op de mensen en niet op winsten en marges.
 
Wat doe je in je vrije tijd? Gaming, admin & family time
 
Waarom heb je GreenStack in leven gebracht?

In onze IT consultancy wereld wordt er zielloos met CV’s geschoven, verkopers kiezen hun klanten in functie van hun commissies en bonussen. Geen mensen worden voorgesteld maar CV’s die op erbarmelijk geautomatiseerde wijze aan klanten ‘gematched’ worden. Liefst in grote volumes, er zal er wel één bijten. 
 
Wij focussen op de personen en inhoud. Goede werkplek (in -, extern), bouwen aan soft & hard skills, Onboarding & inclusie, Autonomie, Mastery & Purpose.
Werk met collega’s waar je van kan leren, waar je naar elkaar opkijkt en open staat om bij te leren. 
De vorm en groei van de organisatie wordt bepaald door de organisatie zelf en niet alleen door de oprichter ervan. Veranderen en evolueren op organische wijze, niet geforceerd door shareholders met marge & dividend prognoses.
 

Sollicitatieproces

1. Het eerste gesprek ga je met mij voeren. Tijdens ons informeel gesprek geef ik aan wat je kan verwachten binnen het bedrijf en bespreken we waar jij naar op zoek bent en of je wensen aansluiten bij het bedrijf. We bespreken hier ook kort wat van de technische vereisten zonder er te diep op in te gaan. (1u max)

2. Als we allebei denken dat er een match kan zijn zal er een technische test volgen die je in je eigen tijd thuis kan afronden. Ik licht dit heel kort toe en wat we ongeveer verwachten.

3. Je mag zelf kiezen hoeveel tijd je investeert in de test. 2u tot 4u. Het is een eerder informatieve en educatieve oefening die voor alle niveau’s van developers wel iets te bieden heeft.

4. We plannen een 2e tijdstip in. Met mezelf of een andere developer. We overlopen de test en starten een dialoog over de gemaakte keuzes etc. Hierna gaan we eventueel ook nog wat dieper in op technische vragen en onderwerpen.

5. Na dit gesprek kan er een contractvoorstel komen of in uitzonderlijk geval van een onduidelijkheid een uitnodiging tot een 3e gesprek.

6. In Dienst!

Alain Thoen

Developer/Scrum Master/Founder
 1. 1 Eerste gesprek
 2. 2 Toelichting technische test
 3. 3 Technische test
 4. 4 2e gesprek
 5. 5 3e gesprek / Contractvoorstel
 6. 6 In dienst!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Full stack .NET developer

GreenStack — Antwerpen / Mechelen / Brussel

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

GreenStack

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature