Jobboard

Full Stack Developer

Stel een vraag
HybrIT

Full Stack Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Diepgaande kennis van Node.JS of JAVA of .NET of Python of PHP
 • Kennis van Angular of React
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €3000 - 4500 Salaris
 • icon-dot Created with Sketch. Een laptop en telefoon van de zaak
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkt opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Leaseauto
 • icon-dot Created with Sketch. Werken aan projecten in-house en/of detachering
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibiliteit in werktijden en de optie om thuis te werken
Werkzaamheden
 • 100% Development
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Full Stack Developer bij HybrIT werk je aan diverse projecten voor verschillende klanten en loop je voorop in technische ontwikkelingen die je toepast in nieuwe en bestaande software. Jij kijkt verder dan jouw specialisme, probeert andere technieken uit. Alles om het beste resultaat te behalen.

Bij HybrIT staat de developer centraal. Samen met jou zoeken we een opdracht die past bij jouw skills en ambities. Je bent zelf in controle over je ontwikkelpad en wij faciliteren je daarin. Elke maand organiseert HybrIT een innovatiedag voor alle developers waarbij met grote regelmaat ook externen worden uitgenodigd. Tijdens deze dag staat kennis delen, bouwen, innoveren en vooral samen centraal. Enkele voorbeelden: het in elkaar zetten van een tracking device, aan de slag gaan met een Beacon of het bouwen van tracks voor ons eigen product.

 1. 1 Jouw ambitie staat voorop, samen bepalen we steeds je volgende opdracht
 2. 2 Je kan bij HybrIT jezelf ontwikkelen
 3. 3 De wensen van opdrachtgevers zet je op in concrete oplossingen.
HybrIT is een groep developers die streven naar software gemaakt met de juiste tools. Dit betekent dat er tijd en ruimte is voor experimenten om uit te vinden of een tool geschikt is voor wat wij doen. Door de seniors wordt altijd kritisch gekeken naar keuzes die gemaakt worden waardoor je altijd een leuke discussie hebt die de code en jezelf scherp houdt. Als dit je aanspreekt en je wilt graag verder groeien als developer dan zal je bij HybrIT op de juiste plek zijn. Wanneer je niet flexibel bent om nieuwe technieken te proberen of niet tegen kritiek kan, zal je binnen HybrIT niet op je plek zitten

Marthijs Berfelo

Full Stack Developer

Praktijkvoorbeeld

Het aansluiten van nieuwe verkooppunten op het systeem van Continental werd handmatig gecodeerd door de afdeling IT. De wens is om nieuwe klanten op een eenvoudige manier door de afdeling Sales te laten aansluiten, zonder tussenkomst van de afdeling IT. Het systeem moet documenten, e-mails en bestellingen automatisch kunnen verwerken. Daarbij werken de klanten van Continental met verschillende applicaties, waardoor er meerdere koppelingen gerealiseerd moeten worden die ook door de afdeling Sales geactiveerd kan worden.

Doorgroeimogelijkheden

Ieder kwartaal heb je een groeigesprek waarin we je ontwikkeling bespreken. Je bereidt dit gesprek zelf voor en geeft aan wat je het aankomend kwartaal wilt leren of doen. Het officeteam en directie faciliteert je hierin zo goed mogelijk.

Naast je functierol is het bij HybrIT ook mogelijk verschillende rollen aan te nemen. Je bent hier vrij in. Een Junior Developer kan ook een rol als Scrummaster aannemen. Een Senior kan ook binnen een project als Lead functioneren. Dit ligt aan je ambitie en je interesses.

 1. 1 Medior Full Stack Developer
 2. 2 Senior Full Stack Developer
 3. 3 Architect

Werken bij HybrIT

HybrIT is in 2016 opgericht door developers voor developers. De eigenaren zijn Full Stack developers en hebben samen met het team een bedrijf opgebouwd waarin professionele groei centraal staat. HybrIT investeert volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Hun passie is software development en de missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Alles draait bij HybrIT om coderen. Jij creëert zelf je toegevoegde waarde. Je neemt graag initiatief om je kennis te delen en te blijven leren. Continu innoveren klinkt als muziek in je oren. Je wilt een team naast je hebben staan die jouw kennis en kunde opschalen. Je moet niet kiezen voor HybrIT als je het liefst werkt in een gestructureerde omgeving en gekaderde functie, je graag op één technologie wil richten en je niet houdt van directe grappen en feedback.”

Joni van der Heide-Honselaar

HR Manager

Collega’s

Marthijs Berfelo (45) Full Stack Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
Ik hier de kans kreeg om me te ontwikkelen tot Full Stack Developer. Ik werkte al 8 jaar in de IT als testautomatiseerder en mijn toenmalige werkgever investeerde niet in mijn ontwikkeling. Ik heb bij HybrIT veel geleerd over JAVA, Kubernetes, IoT en native app development. Ik werk periodes als DevOPS of JAVA consultant op locatie bij opdrachtgevers, maar werk ook regelmatig aan projecten bij HybrIT. Die afwisseling vind ik heel leuk en houd me scherp. Daarnaast deel ik graag mijn kennis met het team en begeleid ik junior developers. HybrIT is een werkgever waar ik gewaardeerd word. Het is een bedrijf waar alles om development draait. Dat maakt het voor mij de ideale werkgever.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vaak ook met development bezig. Op dit moment werk ik aan een peer-to-peer web chat. En ik verdiep me in nieuwe technologie. Verder ben ik gek op lekker eten, muziek en erop uit gaan met mijn vrouw.

Ohswin Bentvelzen (32) Full Stack Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik wilde me onderdeel voelen van een team gedreven developers. HybrIT is opgericht door Stephan en Thomas; beide developers & nog volop in de code. Dat is zeer prettig, omdat zij weten waar het om moet draaien tijdens het werken. Binnenkort ga ik als consultant aan de slag bij een toffe opdrachtgever, samen met mij passend op mijn kennis en wens gezocht en gevonden. In de tussentijd Inhouse focussen op ons eigen product. We hebben veel expertise in huis en door onze korte communicatielijnen, heb ik altijd (ook bij externe opdrachten) veel kennis paraat. Niet alleen de kennis van mijzelf, maar ook die van al mijn HybrIT collega’s. Dat voelt super krachtig en ik leer continu. Juist dat dynamische, die innovatieve inslag, maar wel continu streven naar daadwerkelijk optimale code opleveren, maakt dat ik graag bij HybrIT werk. 

Wat doe je in je vrije tijd?
Airsoften, (board)games, tafel voetbal, dansen, developen – allemaal dingen die ik graag in vrije tijd doe en kan delen met mijn HybrIT collega’s.

Joni van der Heide-Honselaar (36) HR Manager

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
Mijn loopbaan heeft zich, tot voor HybrIT, voornamelijk afgespeeld in de zorg. Daar miste ik echter op den duur de mogelijkheid om oprechte interesse in de mens achter de medewerker te kunnen tonen, het samenwerken, het mogen denken in mogelijkheden. Bij HybrIT mag ik bezig zijn met aandacht aan de juiste dingen besteden, zodat ieder dat kan doen waar hij/zij goed in is en energie van zijn werk krijgt. De developers zijn ons waardevolste “bezit” en zo gaan we er ook mee om. De vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg om invloed uit te oefenen op mijn functie en rol en de cultuur van HybrIT geven mij bakken energie. Energie die ik thuis en op het werk weer volledig in kan zetten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tijd doorbrengen met mijn liefde & 2 heerlijke zoons, mijn moeder en vader dichtbij me houden, etentjes, met vrienden samen zijn & het liefst dat allemaal tegelijkertijd.

Winston Geerlings (30) Full Stack Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
Toen ik in gesprek ging voor een baan bij HybrIT, waren we er snel uit. Een goed aanbod, leidinggevenden waar ik op inhoud mee kan sparren en een club collega’s die voelen als vrienden. Of ik nu als consultant bij de klant zit of meewerk aan een intern project: ik ben minimaal 1-2 x per week op kantoor om mijn collega’s te zien en spreken. En als het laat wordt, bestellen we spareribs of een poke-a-bowl. Verder vind ik de bordspelavonden erg leuk. Dus daar ben ik bijna altijd bij.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sinds ik mijn nieuwe appartement heb, ben ik bezig met mijn inrichting en tuin. Verder kook ik graag en ga ik regelmatig naar de bioscoop. En omdat mijn werk ook een hobby is, ben ik thuis bezig met ……. Een recent project is…. 

Robin Geerlings (23) Stagiair Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
Ik zocht een opdracht voor mijn stage en via Winston (mijn neef) ben ik binnen gekomen. Ik ben de eerste stagiair bij HybrIT ooit, en dat vind ik leuk omdat ik kan laten zien wat een stagiair voor het bedrijf kan betekenen. De sfeer is goed en open; dat vind ik heel belangrijk. Ik krijg veel ruimte om zelfstandig aan mijn opdracht te werken en tegelijkertijd staat iedereen klaar om me te helpen. Ik krijg de kans om heel veel te leren. Ik word hier uitgedaagd en ik krijg veel vertrouwen. Als ik iets niet begrijp, leggen collega’s mij de basisprincipes uit zodat ik daarna hier zelf verder op kan bouwen. Het is echt leren door te doen. Mocht HybrIT me een baan aanbieden na het afronden van mijn opleiding, dan zou ik die kans zeker aanpakken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik reis graag en op dit moment spaar ik voor een reis naar Azië. Ik ben in Indonesië en Amerika (Californië) geweest en heb bijna veel van Europa gezien. Ik vind ik het leuk om online te gamen, series te kijken op Netflix en met vrienden op pad te gaan (bowlen, karten, drankje doen). Verder ben ik handig met photoshop en vragen bekenden me regelmatig om te helpen met een website.

Onze passie is software development en onze missie is om de maximale
potentie van ons team te ontdekken én te benutten.
Thomas & Stephan

Contractvormen

Je gaat bij HybrIT aan de slag in vast dienstverband. Je start altijd met een jaar contract met een proefperiode van een maand. In deze periode leren wij elkaar écht kennen. Als het van beide kanten bevalt verbinden wij elkaar met een contract voor onbepaalde tijd

Dienstverband

Sollicitatieproces

Het kennismakingsgesprek voer je met één van de eigenaren en een developer. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Hierna leg je een assessment af die gericht is op jouw eigen skills. Je mag zelf aangeven waar jouw kracht ligt. Na de assessment kom je weer bij ons op kantoor zodat we de assessment op niveau kunnen evalueren. Bij een wederzijdse klik zal je hierna van ons een aanbod ontvangen die aansluit op je ervaringsniveau. Tijdens ons informeel gesprek geef ik aan wat je kan verwachten binnen het bedrijf en bespreken we waar waar jij naar op zoek bent en of je wensen aansluiten bij het bedrijf. Ik geef je even een rondleiding en je kunt een kijkje nemen in het team.

Marthijs Berfelo

Full Stack Developer
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Kennismakingsgesprek
 3. 3 Assessment
 4. 4 Assessment evaluatie
 5. 5 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Full Stack Developer

HybrIT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

HybrIT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature