Jobboard

Ervaren Agile Tester

Stel een vraag
De Agile Testers

Ervaren Agile Tester

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tester in een Agile omgeving;
 • Je beheerst Exploratory Testing uitstekend en beter nog: je bent bekend met Context Driven Testing;
 • Je hebt ervaring met aanpakken zoals Behavior Driven Development (BDD), Specification by Example (SbE) en/of Test Driven Development (TDD);
 • Je hebt ervaring met moderne testautomatisering in welke vorm dan ook inclusief bijbehorende tools;
 • Je kan tenminste code lezen en begrijpen (Java en/of .NET);
 • Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent onderzoekend, analytisch, kritisch, sceptisch en story telling is je niet vreemd;
 • Je neemt zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling; denk hierbij aan het volgen van opleidingen, cursussen, workshops, seminars, maar ook aan het zelf geven hiervan of spreken op conferenties zoals The Agile Testing Days in Potsdam.
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. vraag specificatie aan
 • icon-dot Created with Sketch. Tot 1.000 EUR mobiliteitsbudget (eigen vervoer regelen) of leasebudget. Als je onder leasebudget zit, dan krijg je het verschil als bruto salaris uitgekeerd.
 • icon-dot Created with Sketch. €20,- netto per maand voor telefoononkosten
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop
 • icon-dot Created with Sketch. Jaarlijks een collectieve bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat en situatie
 • icon-dot Created with Sketch. De overleggen en trainingen zijn overdag
 • icon-dot Created with Sketch. Geen max budget voor trainingen, als je iets wilt volgen dan kun je dat aangeven!
Bekijk meer
Bekijk minder

Deze vacature is tijdelijk gesloten..

i

Vacature

Wat ga jij doen als je als Ervaren Agile Tester bij ons aan de slag gaat?

Voor onze klanten:

Binnen teams van onze klanten waarin Agile (Scrum, Kanban, DevOps, Continuous Integration, Continuous Delivery, …) wordt gewerkt of willen gaan werken, ben jij de persoon die ervoor zorgt dat het hele team kwaliteitsbewust werkt. Je bent hierin creatief op zoek naar steeds de beste oplossing om de kwaliteit zo hoog mogelijk te laten zijn. Experimenten ga je hierbij niet uit de weg. Je geeft optimaal inzicht in de kwaliteit en leidt de weg naar een succesvolle productie-gang. Daarbij maak je gebruik van jouw People, Agile, Test en Technology skills.

Binnen het bedrijf:

Binnen De Agile Testers is volop ruimte om verder te werken aan je ontwikkeling, jouw People, Agile, Test en Technology skills. Dit doen we met maandelijkse inhoudelijke sessies, maar ook door teams die onder eigen verantwoordelijkheid werken aan bepaalde diensten, kennis of producten. Heb je een goed idee? Dan kun je die ook echt gaan realiseren, en niet alleen in de avonduren.

 1. 1 Het zijn van het kwaliteits- en testbewustzijn van een Agile team door gedrag, houding, initiatief en maken/adviseren van een Agile teststrategie en verbeteringen
 2. 2 Het voorbereiden en uitvoeren van testen op een Context Driven manier
 3. 3 Het gebruiken, implementeren en/of adviseren van moderne (testautomatisering) tooling als middel
 4. 4 Het geven van inzicht in de kwaliteit en het leiden van de weg naar een succesvolle productie-gang
 5. 5 Je neemt zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling en die van De Agile Testers; denk hierbij aan het volgen en/of maken van (interne) opleidingen, cursussen, workshops, seminars, meetups, conferenties
Wat mij betreft is De Agile Testers een bedrijf van de toekomst: geen ouderwetse constructies waarin je salaris opgaat aan overhead. Zelfstandigheid staat hoog in het vaandel en het individu doet er toe. Omdat de organisatie vrij plat is zijn er geen drempels om met LT te praten.

Steven Nienhuis

Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Doorgroeimogelijkheden

Ruime ontwikkelmogelijkheden op vlak van people, agile, test en technology skills en ruimte voor eigen initiatief. Hier zit geen limiet op, mits in lijn met jouw eigen- en bedrijfsontwikkeling. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds. Maar we ontwikkelen ook door teams die onder eigen verantwoordelijkheid werken aan bepaalde diensten, kennis of producten. Heb je een goed idee? Dan kun je die ook echt gaan realiseren, en niet alleen in de avonduren.

Werken bij De Agile Testers

Wij zijn De Agile Testers. Een 100% Agile testbedrijf. Wij werken niet alleen voor Agile klanten, maar zijn zelf ook 100% Agile. Wij kennen geen managers en hiërarchieën. Daarnaast streven wij constant naar zo min mogelijk ‘waste’. Dingen die niet nodig zijn, die doen we niet, denk daarbij aan procesbeschrijvingen, beoordelingsgesprekken, kantoorgebouwen, functioneringsgesprekken, field gesprekken enz. 

Wij zijn het enige full-Agile bedrijf dat zich specifiek richt op het uitvoeren en verbeteren van Agile testtrajecten bij klanten en die dat doet met alleen de beste Agile testers. En dat doen we niet zomaar: wij zijn marktleider in Nederland en België! Wij kunnen alleen de beste zijn en blijven in ons vak door te sturen op aanwas van nieuwe top-testers en hen de kans te geven om nog verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Daarnaast zijn er diverse teams die werken aan innovatieve solutions voor onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld een team dat onze solution ‘Next Level Testing’ ontwikkelt, is er een team dat een solution ontwikkelt voor het bouwen van testframeworks bij onze klanten en is er een opleidingenteam dat o.a. Certified Practitioner in Agile Testing en een Selenium-Selenide-Cypress cursus heeft ontwikkeld. En ook voor deze teams geldt: dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Naast vakinhoudelijke activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning zoals tijdens een potje graffiti spuiten, wie-is-de-mol, een BBQ, kickboksen of de Agile Testing Days in Potsdam. Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. Trello boards, Slack, geen vast kantoor (maar samenkomen waar handig en leuk is) en minimale overhead. 

Qua personele groei wordt er, heel Agile, geen doel gesteld maar ook geen limiet. We groeien mee met de vraag van onze klanten.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Omdat ons bedrijf Agile werkt heb je veel minder te maken met bureaucratie en heb je zelf invloed op welke trainingen je gaat volgen en je carrierèpad. Daarnaast kun je actief collega’s helpen bij vragen en andersom. Je wordt echt gezien als persoon en niet als nummer wat vaak gebeurt bij grotere bedrijven.

Steven Nienhuis

Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Collega’s

Steven Nienhuis (42) Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Waarom ik anderen aanraad om bij De Agile Testers te starten? Omdat ons bedrijf Agile werkt heb je veel minder te maken met bureaucratie en heb je zelf invloed op welke trainingen je gaat volgen en je carrierèpad. Daarnaast kun je actief collega’s helpen bij vragen en andersom. Je wordt echt gezien als persoon en niet als nummer wat vaak gebeurt bij grotere bedrijven.

Alain Bultink Alain Bultink

Julian Baars (54) Agile Tester

Ik ben gevraagd om bij De Agile Testers te starten (en dat voelt al goed); Dit was voor mij een compleet nieuwe benadering van een bedrijf runnen. Daarnaast is Agile werken bij je eigen werkgever een verademing.

Jochem Gross (41) Agile tester

De Agile Testers is een echt agile, klein bedrijf met korte lijnen. Je hebt zelf veel invloed en er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Als je echt agile wil zijn, doen en denken, dan is dit de beste manier. Ook als je het fijn vindt om dingen zelf te regelen/doen, dan word je hier goed ondersteund. Er is veel mogelijk. En daardoor voeg je ook weer veel toe voor de andere collega’s en het bedrijf 😊

Huib Schoots (53) De Agile Testers is een echt agile, klein bedrijf met korte lijnen. Je hebt zelf veel invloed en er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Als je echt agile wil zijn, doen en denken, dan is dit de beste manier. Ook als je het fijn vindt om dingen zelf te regelen/doen, dan word je hier goed ondersteund. Er is veel mogelijk. En daardoor voeg je ook weer veel toe voor de andere collega’s en het bedrijf 😊

Ik ben hier gestart om de volgende redenen: Klein en platte organisatie; Agile in hart en nieren; Fun; Veel echte aandacht voor mensen; Geen functiehuizen of schalen, maar samen afspraken maken in een goed gesprek met wederzijds respect; Autonomie: er kan en mag heel veel; Open, eerlijk en transparant: de persoonlijke verhalen die we met elkaar delen tijdens bijeenkomsten, heb ik bij nog geen enkel bedrijf gezien (en ik ga al 25 jaar mee 😉); Leuke collega’s.

Stephan Sluijsmans (43) Agile Test Engineer

Ik ben bij De Agile Testers gestart om de gezelligheid en het informele karakter, korte lijntjes met LT, autonoom, volledig agile, invloed op operationele bedrijfsvoering.

Ronnie Kalicharan (39) Agile tester

Ik wilde voor een kleiner bedrijf gaan werken (na werkzaam te zijn geweest bij grote detacheerders, wat mij niet meer beviel). Waarin meer transparantie bestaat in de bedrijfsvoering, korte lijntjes, zaken bespreekbaar maken etc. Bij ons sluit je aan bij een gezellige club testers waarin veel aan kennisdeling wordt gedaan en niets verplicht is. Daarnaast is er een groot aanbod opleidingen.

Nick Peters (40) Agile test engineer

Ik ben hier gestart om de informele sfeer/cultuur, korte lijnen, mate van bedrijfsgrootte, Agile zijn, en verschillende opleidingsmogelijkheden. Ik zou anderen aanraden om ook bij De Agile Testers te starten omdat je hier fijne collega’s krijgt, autonoom kunt handelen, invloed hebt op de kansen die op je pad komen, opleidingsmogelijkheden en de stimulans om elkaar verder te helpen.

Sebastiaan Vreedenburgh (36) ”Iets met testen”

Het is een kleine organisatie en er is dus aandacht voor het individu. Testen is geen bijzaak. Op dezelfde lijn qua opvattingen over testen en ontwikkelen. Wat mij betreft is De Agile Testers een bedrijf van de toekomst: geen ouderwetse constructies waarin je salaris opgaat aan overhead. Zelfstandigheid staat hoog in het vaandel en het individu doet er toe. Omdat de organisatie vrij plat is zijn er geen drempels om met LT te praten.

IT is a fast and flexible enabler of customer value’ en Missie is ‘Excellence in Testing’. Ofwel de beste Agile Testers van de Benelux.

Contractvormen

Wanneer je bij ons in dienst treedt ontvang je direct een vast contract met een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek voer je met mij. Hier staat vooral de kennismaking centraal: wat zijn jouw verwachtingen en is er een match?

Bij het tweede gesprek zit er ook een collega bij. Dit gesprek gaat de inhoud in en is voor jou de manier om vragen aan een medewerker te stellen.

Alain Bultink

Alain Bultink
 1. 1 1e gesprek met Alain
 2. 2 2e gesprek met Alain en een medewerker
 3. 3 Contractvoorstel
 4. 4 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Vraag specificatie aan

De Agile Testers

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature

Ervaren Agile Tester

De Agile Testers

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

De Agile Testers

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature