Maak alvast kennis met jouw nieuwe baan.

Realistische vacatures. Heldere verwachtingen.

Bekijk alle jobs
wave-home-left Created with Sketch.
wave-home-right Created with Sketch.
wave-home-bottom Created with Sketch.

Weten of een baan bij je past, vóórdat je solliciteert.

-> Ontdek alle ins en outs van een vacature.


Een (nieuwe) baan zoeken kan een flinke uitdaging zijn. Vaak zijn vacatureomschrijvingen erg onduidelijk geschreven en kom je er pas te laat achter wat de baan nou écht inhoudt. Onze vacatures gaan verder dan een salarisindicatie. Bij Codecareer weet je namelijk al vóórdat je solliciteert hoe jouw werkdag eruitziet, hoeveel je gaat verdienen, wie je collega’s zijn, en wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Onze Job Consultants bieden persoonlijke begeleiding tijdens jouw zoektocht, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Bekijk wat we voor je kunnen doen
wave-top-2 Created with Sketch.

Vind talent. Behoud talent.

-> Door het scheppen van heldere verwachtingen.


Het is niet niks om talent te vinden dat bij jouw vacature past, maar ook matcht met je organisatiewaarden en collega’s. Onze Job Consultants bieden persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een juiste match en zullen samen met jouw organisatie een realistische en uitvoerige vacature opstellen. Dankzij onze gerichte marketingcampagnes, actieve werving en uitgebreide vacatures, vind én behoud je het talent dat bij jouw organisatie past. Op deze manier zorg je er direct voor dat jouw employer branding altijd on point is.

Plaats vacature

Met de zoektocht naar een nieuwe collega een fijne samenwerking gehad met Codecareer. Verstand van zaken en prettige gesprekspartners.

Arie Sercan

Manager Operations bij Contact Center Live

Voor het werven van een nieuwe collega heel prettig met Codecareer samengewerkt. Het model van Codecareer zorgt ervoor dat ik veel meer dan bij andere recruiters het gevoel had dat de belangen van de kandidaat, van ons als wervende partij, en Codecareer op één lijn lagen. Dat heeft in een lastige wervingsperiode geresulteerd in een kandidaat die heel goed past. Veel dank daarvoor.

Chris Vrolijk

Owner bij ActuIT

Codecareer heeft ons, bij Helpper, geholpen om een senior developer te vinden. Ze zijn professioneel, efficiënt en resultaatgericht. We zullen in de toekomst nog eens met hen werken.

François Gerard

Director bij Helpper

Bij onze zoektocht naar bijkomende developers heeft Codecareer ons uitstekend geholpen. Het was geen eenvoudige opdracht maar Codecareer heeft zich hier grondig in verdiept. Er zijn verschillende uren met ons gespendeerd om volledig te begrijpen hoe we werken en wat voor profielen we zochten. Dat heeft uiteindelijk tot een uitstekend resultaat geleid.

Sander Goossens

Technical Director bij Endare

Over de afgelopen jaren heb ik vanuit DDW met Coen een tweetal succesvolle samenwerkingen gehad. De communicatie is altijd professioneel en verwachtingen helder. Met name zijn netwerk en expertise in het software tester veld heeft ons in korte tijd in staat gesteld een vacature in te vullen. Kandidaten werden goed gescreend en de begeleiding werd vanuit mijzelf en de kandidaten als erg prettig ervaren. Kortom, Coen en de Codecareer organisatie hebben ons goed geholpen tijdens onze zoektocht en ik kan een samenwerking dan ook van harte aanbevelen.

Joris Bos

Voormalig Manager IT bij DDW

Bij het aangaan van het gesprek met Codecareer merkte ik al snel op dat er echt geluisterd wordt naar wat je noden zijn en gebaseerd op de gesprekken die we hebben gehad is er een mooie match gevonden. Nadat ik aangenomen werd kreeg ik een oprecht telefoontje van jullie.

Voor mij is dit een enorme meerwaarde, omdat heel veel recruiters de persoonlijke touch zijn verloren.

Dus dank je wel Codecareer voor de inspanning en de persoonlijke flair in jullie aanpak!

Stephane Gosselin

Quality Assurance Automation Engineer bij De Agile Testers

Samenwerken met Codecareer was steeds aangenaam. Er was oog voor de identiteit van ons bedrijf en zo kon ik Codecareer steeds vertrouwen om ons te vertegenwoordigen en kandidaten aan te trekken en overtuigen.

Joris Geessels

Co-founder & Software Engineer bij Luceda Photonics

Eind 2019 heeft Codecareer met mij contact opgenomen via LinkedIn omtrent een nieuwe uitdaging. Ik ben ingegaan op de uitnodiging en het heeft me geleid tot een nieuwe job. De opvolging en contacten met Codecareer waren heel goed. Altijd zeer vriendelijk, enthousiast en er wordt geluisterd naar je feedback. Codecareer is heel goed op de hoogte van de cultuur en ambitie van het bedrijf waarvoor zij op zoek zijn naar nieuw talent en dat weten ze heel goed over te brengen.

Didier Stockmans

Software Engineer bij Evance

Bij Codecareer werken zeldzame recruiters die netjes met de kandidaat omgaan, meedenken in oplossingen en niet opdringerig een baan proberen te slijten. Ze nemen ook de tijd om de wensen van een developer aan te horen. Ik beveel hen van harte aan.

Thomas Moors

Software Developer bij iHomer

Binnen een week na het eerste contact met Codecareer heb ik meteen een passend aanbod gekregen en mogen starten bij mijn nieuwe werkgever. Ik ben Codecareer erg dankbaar voor de zorgvuldige begeleiding tijdens dit proces!

Winston Vollebregt

Ecommerce Specialist bij Thesio

Dankzij Codecareer ben ik in contact gekomen met OVSoftware; mijn nieuwe werkgever. Ik ben goed geholpen en kreeg goede tips voor ik het sollicitatiegesprek in ging.
Ik ben dankbaar voor de goede hulp en het snelle handelen op de weg naar mijn nieuwe uitdaging.

Casper Zoeteman

.NET/C# Developer bij OvSoftware

Prima contact en heldere afspraken. Daar is een mooie match uitgekomen.

Paul ten Dam

Technisch applicatiebeheer bij CRMCompany

Bij Codecareer werken bevlogen Job Consultants. Mijn ervaring is dat zij zich met hart en ziel inzetten voor de klanten/werkzoekenden.

Rob van den Berg

Software Tester bij ITRIS

Wat opvalt bij Codecareer is de gedrevenheid om precies de juiste mensen te vinden voor ons bedrijf en dat dit ook heel goed lukt omdat er goed geluisterd wordt naar onze wensen. Voor ons echt een verademing om te zien dat er ook recruiters zijn die het wel snappen.

Carlo van Driel

CEO De Agile Testers

Ik heb het contact met Codecareer als bijzonder prettig ervaren. De werknemers zijn creatief, hartelijk, open en altijd bereikbaar voor vragen of informatie. Als een vraag niet meteen beantwoord kan worden, gaan ze op onderzoek uit en krijg je over het algemeen binnen één dag alsnog een bericht met alles wat je wilde weten. Dat maakt dat ik mij als cliënte niet alleen welkom voelde, maar ook serieus genomen.

Anne van Elteren

Software Tester bij Independer

Ik heb het contact met Codecareer als erg prettig ervaren. Terughoudend, luistert goed, en geeft de ruimte. En dankzij hen heb ik precies gevonden wat ik zocht, ook al wist ik niet dat ik ernaar op zoek was!

Anna Jagtman

Sr. Software Engineer bij Greenchoice

Via Codecareer ben ik voorgesteld bij mijn toekomstige werkgever! Het contact verliep erg soepel en straight-to-the-point, geen verkooppraatjes maar daden!

Ruben Rutten

Web Developer bij System4