Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Whitehorses

Whitehorses detacheert de beste integratiespecialisten, minimaal HBO en veelal WO-geschoold. Onze medewerkers zijn allemaal door de wol geverfde specialisten met een schat aan (technische) kennis. Zij zijn gespecialiseerde integratiespecialisten in o.a. MuleSoft, OutSystems, Oracle Fusion Middleware en Java. De rollen die wij bij onze klanten vervullen variëren van: (integratie)architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot implementatie en inrichting van beheer.

 

Wij denken met de opdrachtgever mee en komen tot het beste resultaat. Je herkent de Whitehorses-specialist als die echte teamplayer op jouw project. Diegene die analytisch en technisch sterk is en de lead durft te nemen en op wie je kunt bouwen. Samen met onze specialisten bepalen we in welke nieuwste ontwikkelingen binnen de integratietechnologieën wij ons verdiepen. Whitehorsers volgen niet, maar lopen voorop. Samen hogerop komen: we zien het als een sport!

  • Opgericht in 2001
  • Onderdeel van The Human Network
  • Werken volgens de midlance constructie
De mens staat bij Whitehorses centraal. Dat is de basis van waaruit wij werken. Het is fijn te zien als de klant waar onze professional is ingezet deze norm ook omarmt. Dan spreken we van de perfecte match!

Paul Imholz

Business Manager

Onze klanten

Ons bedrijf is opgericht met het idee: leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is Whitehorses! Marlon van Schaijk, Business Manager

Whitehorses is een gezellige toko waar je jezelf kan zijn. Ook naast het “normale” werk organiseert Whitehorses geregeld leuke gezamenlijke activiteiten. Zo is er uiteraard een heerlijk kerstdiner, maandelijkse “Meet & Eats”, sociale evenementen, de jaarlijkse partnerdag met je partner, de Developer Derby programmeerwedstrijd en kennissessies. Altijd leuk en gezellig.

Laurens van der Starre

Integratiespecialist

Werken bij Whitehorses bevalt uitstekend. Het is een leuk bedrijf, met gezellige medewerkers en interessante en uitdagende projecten. Naast de projecten is er ook voldoende vrijheid om nieuwe dingen te leren. Intern worden er door collega’s bijvoorbeeld regelmatig Rodeo’s georganiseerd. Dit zijn middagen/avonden waar je met collega’s in een nieuwe technologie duikt in de vorm van bijvoorbeeld een bootcamp of workshop.

Mike Heeren

Integratiespecialist

Ik vind het erg prettig om zelf keuzes te kunnen maken wat betreft technologieën en klussen, en het is fantastisch dat dat niet alleen ondersteund, maar zelfs toegejuicht wordt. Whitehorses straalt veel vertrouwen in de werknemers uit. Ook is de sfeer onderling altijd erg open, vriendelijk en familiair. Als groep hebben we veel lol bij zowel technische sessies en trainingen als informele avonden en borrels.

Daphne Olrichs

Integratiespecialist

Whitehorses doet hun uiterste best om het maximale te bereiken in de wensen van de medewerker. Dat uit zich in een goede balans tussen werk en privé (reistijden), studiemogelijkheden, de ontwikkelmogelijkheden bij de klant, wensen met betrekking tot lease auto’s, laptops en telefoons etc. Zo wordt voor iedereen zo goed mogelijk maatwerk gemaakt. Superfijn.

Maurik-Jan Veenman

Integratiespecialist

Dat blije mensen goede werknemers zijn weten we al langer, maar net als bij concepten als SCRUM wordt de invulling ervan nogal vaak oppervlakkig toegepast of zelfs compleet verbasterd. Zitzakken en gratis bier op donderdagmiddag is leuk, maar niet heel effectief. Whitehorses is een omgeving waar beslissingen actief worden gebaseerd op hun mensgerichte ideaal, van het democratisch beslissen over technologische richtingen tot het compleet transparante proces omtrent het zoeken van een opdracht.

Monique de Vos

Integratiespecialist

Alles wat me bij m’n sollicitatiegesprekken werd voorgespiegeld is waargemaakt. Vanaf de eerste dag kwam ik in aanraking met uitdagende technologieën en opdrachten. Ook heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen op technisch en persoonlijk gebied. Naast het bezoeken van diverse technische cursussen en conferenties, heb ik ook de kans gekregen om een aantal communicatie- en managementtrainingen te doen, waardoor ik als consultant enorm ben gegroeid. En ik heb zelfs de ruimte gekregen om samen met een collega een tweetal boeken te schrijven.

Michel van Zoest

Oracle & Integratiespecialist