Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij USG People

USG People Belgium bekleedt in België de tweede marktpositie en maakt deel uit van Recruit Global Staffing. Als human resourcesdienstverlener biedt USG People alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van HR en customer-care services. De Belgische bedrijven van USG People zijn: Start People, Solvus, USG Professionals, Bright Plus, Entrili, Pikkup, Unique, Receptel en Express Medical.

USG People streeft naar sterk betrokken medewerkers die de volgende waarden uitdragen: resultaatgerichtheid, vooruitgang, passie, professionalisme en verbondenheid.

Een job is meer dan een middel om geld te verdienen. Het gaat om het verbinden van kandidaten en bedrijven en opportuniteiten creëren voor alle betrokkenen. We dragen bij aan de waarden van onze stakeholders door in te zetten op passie, de wereld te verrassen en sociale meerwaarde voorop te stellen. USG People Belgium creëert opportuniteiten voor het leven: voor werknemers, bedrijven, overheden en de gehele samenleving.

Als je geen nood hebt aan een vaste structuur en goed om kan gaan met veranderingen in je werkomgeving, ga je waarschijnlijk goed aarden bij USG.

Dirk

Product owner
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Antwerpen
180 medewerkers in Antwerpen
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 50% / 50%
Opgericht in 2007, maar al geschiedenis sinds 1972