Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij TestCoders

TestCoders is opgericht in 2017 en is gespecialiseerd in Test Automatisering. Dit maakt ons als bedrijf in Nederland vrij uniek! Wij analyseren, implementeren en verbeteren Test Automatisering bij klanten met als doel om betere kwaliteit software sneller naar productie te brengen. De professionals die bij ons werken passen dan ook bij onze mentaliteit: ze zijn jong, eager, leergierig en gepassioneerd voor de technische kant van het testvak. 

 

 

 

Zoek je een professionele club waar een persoonlijke benadering en een informele sfeer kenmerkend zijn? Ben je actief bezig met de combinatie van programmeren en testen en wil jij je hier verder in ontwikkelen? En vind je het leuk om collega’s te hebben van wie je niet alleen veel kunt leren, maar met wie je ook prima een biertje kunt drinken tijdens onze jaarlijkse BBQ, ski-trip of weekendjes weg? Solliciteer dan nu bij TestCoders.

Martijn Rijsdijk

Directeur

Onze klanten

We willen dé expertisepartij zijn op het gebied van testautomatisering Martijn Rijsdijk, Directeur

In het grote aanbod aan consultancybedrijven en detacheerders waar je als tester terecht zou kunnen, heb ik gekozen voor TestCoders vanwege haar (kleine) omvang en de korte (directe) lijntjes met collega’s en directeur. Inzet bij een opdrachtgever gaat altijd in overleg. Dat is zeker niet vanzelfsprekend!
TestCoders maakt het je mogelijk om jezelf continu te blijven ontwikkelen in de richting die jij wilt (middels studiebudget). Er worden geen opleidingen/cursussen/studie verplicht, maar wel verwacht dat je zelf initiatief neemt. Ook wordt er niet bespaard op gezelligheid! Naast (zakelijke) team-meetings, zijn er zeer regelmatig teamuitjes en weekendjes weg.

Ewald Verhoeven

Test Automation Engineer

Het is een hechte club waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. We hebben regelmatig teamuitjes en Googledagen waarbij we onze persoonlijke interesses in het werkgebied kunnen uitwerken. Dit kun je alleen doen, of met een groepje. Er is altijd wel iemand die hetzelfde onderwerp wilt verkennen of er al ervaring meeheeft. Daarnaast zorgt het ruime studiebudget ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen door middel van cursussen of het bezoeken van conferenties over de hele wereld.

Marcel Blijleven

Test Automation Engineer

Bij TestCoders is ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aandacht te geven aan nieuwe tooling/technieken voor testen. Iedereen is open voor een discussie, er wordt heel veel gelachen en er zijn mensen met een goed onderbouwde mening over tooling, talen, technieken. Sinds ik bij TestCoders ben komen werken, voelt het alsof ik onderdeel ben van de TestCoders familie. TestCoders is een groep mensen die voor heel veel dingen open staan.

Mark de Wit

Test Automation Engineer