Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Sultans of Java

Onze ervaren developers zijn gek van Java. We leveren experts van backend tot full stack developers. Naast het detacheren van onze Java-specialisten werken we momenteel ook aan projecten met smart glasses en gesture control voor de besturing van drones. Onze Java-experts hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen. Ze willen vooruit en groeien. Sultans of Java stimuleert dat ook. We dagen onze mensen uit, faciliteren ze waar nodig en belonen ze bovengemiddeld goed. Werkplezier vinden we het allerbelangrijkste. Uiteindelijk vertaalt zich dat in kwaliteit. Daar profiteert de opdrachtgever van mee.

 

Binnen de Sultans of Java ben je een individu met jouw eigen wensen, normen en waarden. Daar geven wij graag de ruimte voor. Zo kunnen we van elkaar leren en hebben we een omgeving waarin je jezelf kan zijn, veilig kan voelen, elkaar kan helpen, met elkaar kan discussiëren en innoveren. Samen weet je meer en bereik je meer. Samen is ieder als zichzelf, maar met elkaar.Sultans of Java is dan ook een heel platte organisatie. We kennen geen managementlagen. We hebben één laag, wij samen!

  • Opgericht in 1995
  • Onderdeel van The Human Network
Onze Java-experts hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen. Ze willen vooruit en groeien. Sultans of Java stimuleert dat ook. We dagen onze mensen uit, faciliteren ze waar nodig en belonen ze bovengemiddeld goed.

Martijn Bosgraaf

Business Manager
Specialisten moet je uitdagen. Lol in het werk is heel belangrijk. Hoe groter het werkplezier, hoe beter de prestaties. Martijn Bosgraaf, Business Manager Sultans of Java

We delen de passie voor het Java-vak. Allemaal vinden we werkplezier het belangrijkste. Samen vormen we een kleurrijk stel, variërend van 30- tot 40+. Zowel mediors als seniors, dus professionals die van 5 tot 15 jaar ervaring hebben. Stuk voor stuk ras-developers die in hele verschillende sectoren hun sporen hebben verdiend.

Martijn Bosgraaf

Business Manager

‘Ik ben hartstikke tevreden met mijn functie en vind het heerlijk dat ik me continu mag bezighouden met technologische innovaties. Ook het contact met vakgenoten van Sultans of Java is van meerwaarde. Eens per drie maanden eten we samen, doen we quizzes, delen we onze kennis en starten we projectjes waar we ons gezamenlijk, vanuit pure interesse, naast ons werk mee bezighouden. Ik ben nog maar een halfjaar op weg, maar weet nu al: Sultans of Java was voor mij 100% de juiste keuze.

Martijn van der Geest

Sultan