Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij PIROS

Professionals In Reliable Open Source – De oudste Red Hat Premier Business Partner van België met een geschiedenis die 3 decennia overspant. Red Hat partner sinds 2006 en in 2016 verder gegaan als Piros.

Bij Piros krijg je talloze kansen om bij te leren, je eigen input te leveren en de mogelijkheid om aan interessante, leerrijke projecten te werken waar de meest relevante en recente open source technologieën worden toegepast. De collega’s zijn een grote bron voor informatie en inspiratie indien je specifieke hulp zou nodig hebben. Je kan bij elke collega terecht.

Rick de Ward

Enterprise Solutions Consultant
Opgericht in 2016
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Leuven
17 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd: 35
icon-sex Created with Sketch. 90% man / 10% vrouw
Wij willen IT uitdagingen oplossen en innovatie brengen en dit aan de hand van Enterprise Open Source Software

De combinatie van een kleine start-up, gecombineerd met de sterke troeven van een solide groep bieden opportuniteiten. Ik heb de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen in de Red Hat portfolio. Ik denk dat dit voor iedereen mooie pluspunten zijn. Je kan in een relatief klein team binnen een grote groep aan de slag en als Linux en open source jouw ding zijn, is dit the place to be. Als medewerker bij een Red Hat Premier Partner krijg je bovendien toegang tot een hoop interessante tools om de Red Hat portofolio verder te ontdekken.

Nicolaas Janssens

Consultant

De combinatie van een kleine startup zonder bureaucratie met de mogelijkheid om verder te specialiseren in Red Hat producten hebben gemaakt dat ik bij Piros gestart ben. Het is een leuke, relatief jonge groep collega’s die hun kennis graag delen met de anderen. Door de beperkte hoeveelheid medewerkers, kent iedereen iedereen.

Ward De Rick

Enterprise Solutions Consultant

Piros is een bedrijf dat deel uitmaakt van een grote groep met een breed klantenportofolio. Dit geeft je de zekerheid om in verschillende interessante projecten deel te nemen en zo door te groeien. Als je een passie voor opensource hebt, is het zeer interessant en leerrijk om, binnen een bedrijf dat Red Hat Premium Partner is, Red Hat enterprise producten te kunnen aanraden en implementeren bij klanten.

Buric Adrian

Solution Architect