Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Narato

Narato is gespecialiseerd in end-to-end software projecten en consultancy voor middelgrote tot grote bedrijven. We streven naar consequente innovatie en houden van transparantie, zelforganisatie en een positieve instelling binnen de organisatie. We werken hard om een gelukkige cultuur te bereiken. People, planet en profit zijn voor ons even belangrijk.

We passen Azure cloud technologie, Microsoft .NET Core, Angular, IoT, Azure data lake, Azure DevOps en nog veel meer toe om oplossingen samen te stellen die streven naar eenvoud en duurzaamheid en die goed geïntegreerd zijn.

Het Narato team is gepassioneerd en steeds op zoek naar vernieuwende oplossingen. Duidelijke communicatie en een open sfeer vinden wij heel belangrijk. Hierdoor zoeken wij out-of-the-box denkers en personen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Ten slotte, maar daarom zeker niet onbelangrijk, streven wij als Narato naar de nodige porties fun met boeiende events en teambuildingactiviteiten.

icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Kontich
Opgericht in 2016
40 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 32
icon-sex Created with Sketch. 70% man / 30% vrouw
Voornamelijk actief op as Antwerpen – Brussel

Een van onze partners

Plezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk”. Een oude Griek wist ons dit ruim 2000 jaar geleden al te vertellen… en daar kan ik weinig aan toe voegen. Herken je je in dit citaat? Dan ben je een op & top Naratorees. Erik Avonts – General Manager

Ieder project heeft specifieke noden, daarom proberen we voor elk project de juiste technologie te gebruiken, vertrekkende van onze basis: .Net en Angular. Of het nu een nieuwe technologie leren is of een oude bijschaven, bij Narato krijg je de kans je te ontwikkelen tot de fullstack developer die jij wil zijn.

Seppe

Full Stack Developer

Je ondersteund voelen door het management dat handelt met een hart voor de persoon achter de medewerker, inspirerende collega’s, jezelf kunnen zijn, je thuis voelen op de werkplek, veelzijdige projecten, kansen krijgen en elke dag groeien… Bij Narato werd mijn job mijn hobby!

Evelien

Analiste

Bij Narato kom je terecht in een warme familie. Je krijgt er de kans om mee na te denken over de toekomst en te groeien; zowel in je techstack als in je soft skills. Zoek je geen 9 to 5 job maar wat meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan ben je op de juiste plaats bij Narato.

Nadya

Full Stack .NET Developer

Bij Narato is er een zeer groot “wij” gevoel wat je niet veel tegenkomt in onze branche. Wij (het team, maar ook cross-teams en Narato-wide) bedenken, maken en ondersteunen een oplossing. Wij helpen elkaar, zorgen ervoor dat iedereen kan ontwikkelen volgens wat hij/zij wil worden. Iedereen wordt gehoord en ondersteund. Veel initiatieven komen vanuit de groep zelf (Presidium met event organisatie, verbeteringen cross teams, academy voor kennis te delen).

Jan

Solution Architect, Full Stack Developer, Team Lead, Scrum Master