Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij MOOQE Software

MOOQE biedt ondernemers en medewerkers een breed scala aan automatiseringsmogelijkheden. Ons softwareportfolio bestaat uit koppelsoftware, procesversnellers, interfaces en integratiepagina’s. Tackel de laatste handmatige handelingen in bijvoorbeeld AFAS Profit en focus op wat écht belangrijk is! Hoe we dat doen? Door het inzetten van standaardsoftware met voldoende flexibiliteit om al je wensen te realiseren. Iedere wens is namelijk uniek; net als onze software én aanpak! MOOQE jouw maandagochtend geweldig!

[Voorbeeld]

Rob de Jong

Eigenaar
We zijn er van overtuigd dat handmatig werk geautomatiseerd kan worden en dat dit de kwaliteit van het werk positief beïnvloedt. Rob de Jong, Eigenaar

Ik denk dat Mooqe de mogelijkheid biedt voor een ieder om zichzelf verder te ontwikkelen ondanks de ervaring en de kennis van de persoon, omdat de wensen van klanten zo divers zijn dat de taken dit ook zijn. Daarnaast is Mooqe een jong bedrijf die nog niet lang bestaat waarbij je het gevoel krijgt dat je mee aan het bouwen bent naar iets groters.

Vahdet Jusufovic

Developer

Veel vrijheid, goede sfeer, jong en energiek.

Ludo Strating

ICT-Consultant

Je krijgt alle vrijheid om je eigen ideeën te opperen en implementeren, mits deze goed zijn. Er is veel collegialiteit en er wordt veel gewerkt aan persoonlijke groei, dingen die erg belangrijk zijn voor medewerkers in mijn ogen.

Ruben Kroes

Front-end developer