Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Moekotte

De Moekotte engineering- en installatiegroep is een grote speler op het gebied van de industriële automatisering, panelen- en modulenbouw, elektrotechniek en werktuigkunde. De klantenkring van Moekotte is divers. Ze werken voor klanten in de infra, industrie en utiliteit én zijn specialist in de top sectoren: energie, chemie, food, water, machinebesturingen en bruggen/sluizen. Met 250 werknemers zijn we ‘een wat uit de hand gelopen familiebedrijf’, maar dit betekent niet dat de feeling van een familiebedrijf er niet meer is. Ondanks de grote familie ben je geen nummertje binnen het bedrijf en heerst er een warme sfeer waar er vrijheid en verantwoordelijkheid wordt geboden.

De missie van Moekotte is om een innoverend en leidend bedrijf te zijn op het gebied van automatisering en het installeren totaaloplossingen, wat resulteert in comfort, veiligheid en meer efficiëntie voor de klant. Daarnaast streven zij er continu naar om een uitstekende werkgever te zijn, een solide investering voor aandeelhouders en een betrouwbare partner voor verschillende financiële instellingen. Hierbij speelt het maatschappelijk verantwoord ondernemen een grote rol.

  • Vestigingen in Veendam, Enschede, Apeldoorn en Münster (D)
  • Opgericht in 1966
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • >250 werknemers
Wij geloven dat het altijd beter kan. Dat geldt voor de automatiseringsoplossing voor de klant, voor interne processen en jouw eigen ontwikkeling.

Bernadet Veltink

HR adviseur

Onze klanten

Wij zijn in staat om continuïteit te waarborgen waardoor wij duurzame relaties aan kunnen gaan met onze klanten en medewerkers Bernadet Veltink, HR Moekotte

Moekotte staat in de regio bekend als een goede werkgever en hebben naam en faam opgebouwd op het gebied van waterbehandeling. Ze luisteren naar je en staat altijd open voor goede ideeën. Inzet en toewijding wordt zichtbaar gewaardeerd en de doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend.

Maarten Lubbelinkhof

Senior Hardware Engineer

Bij Moekotte krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Het is een leuke, compacte organisatie waar je veel initiatief mag nemen.

Eddie Veldkamp

Lead Software Engineer