Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij HybrIT

HybrIT is in 2016 opgericht door developers voor developers. De eigenaren zijn Full Stack developers en hebben samen met het team een bedrijf opgebouwd waarin professionele groei centraal staat. HybrIT investeert volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Hun passie is software development en de missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Ieder kwartaal heb je bij HybrIT een persoonlijke retro. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je het aankomend kwartaal wilt leren of doen. Het officeteam en directie faciliteert je hierin zo goed mogelijk. Hierdoor groei jij als developer in skills en visie. 

Alles draait bij HybrIT om coderen. Jij creëert zelf je toegevoegde waarde. Je neemt graag initiatief om je kennis te delen en te blijven leren. Continu innoveren klinkt als muziek in je oren. Je wilt een team naast je hebben staan die jouw kennis en kunde opschalen. Je moet niet kiezen voor HybrIT als je het liefst werkt in een gestructureerde omgeving en gekaderde functie, je graag op één technologie wil richten en je niet houdt van directe grappen en feedback.”

Marthijs Berfelo

Full Stack Developer
Onze passie is software development en onze missie is om de maximale
potentie van ons team te ontdekken én te benutten.
[naam collega]

Ik heb de kans gekregen om me te ontwikkelen tot Full Stack Developer. Ik werkte al 8 jaar in de IT als testautomatiseerder en mijn toenmalige werkgever investeerde niet in mijn ontwikkeling. Ik heb bij HybrIT veel geleerd over JAVA, Kubernetes, IoT en native app development. Ik werk periodes als DevOPS of JAVA consultant op locatie bij opdrachtgevers, maar werk ook regelmatig aan projecten bij HybrIT. Die afwisseling vind ik heel leuk en houd me scherp. Daarnaast deel ik graag mijn kennis met het team en begeleid ik junior developers. HybrIT is een werkgever waar ik gewaardeerd word. Het is een bedrijf waar alles om development draait. Dat maakt het voor mij de ideale werkgever.

Marthijs Berfelo

Full Stack Developer

Ik wilde me onderdeel voelen van een team gedreven developers. HybrIT is opgericht door Stephan en Thomas; beide developers & nog volop in de code. Dat is zeer prettig, omdat zij weten waar het om moet draaien tijdens het werken. Binnenkort ga ik als consultant aan de slag bij een toffe opdrachtgever, samen met mij passend op mijn kennis en wens gezocht en gevonden. In de tussentijd Inhouse focussen op ons eigen product. We hebben veel expertise in huis en door onze korte communicatielijnen, heb ik altijd (ook bij externe opdrachten) veel kennis paraat. Niet alleen de kennis van mijzelf, maar ook die van al mijn HybrIT collega’s. Dat voelt super krachtig en ik leer continu. Juist dat dynamische, die innovatieve inslag, maar wel continu streven naar daadwerkelijk optimale code opleveren, maakt dat ik graag bij HybrIT werk.

Ohswin Bentvelzen

Full Stack Developer

Toen ik in gesprek ging voor een baan bij HybrIT, waren we er snel uit. Een goed aanbod, leidinggevenden waar ik op inhoud mee kan sparren en een club collega’s die voelen als vrienden. Of ik nu als consultant bij de klant zit of meewerk aan een intern project: ik ben minimaal 1-2 x per week op kantoor om mijn collega’s te zien en spreken. En als het laat wordt, bestellen we spareribs of een poke-a-bowl. Verder vind ik de bordspelavonden erg leuk. Dus daar ben ik bijna altijd bij.

Winston Geerlings

Full Stack Developer

Ik zocht een opdracht voor mijn stage en via Winston (mijn neef) ben ik binnen gekomen. Ik ben de eerste stagiair bij HybrIT ooit, en dat vind ik leuk omdat ik kan laten zien wat een stagiair voor het bedrijf kan betekenen. De sfeer is goed en open; dat vind ik heel belangrijk. Ik krijg veel ruimte om zelfstandig aan mijn opdracht te werken en tegelijkertijd staat iedereen klaar om me te helpen. Ik krijg de kans om heel veel te leren. Ik word hier uitgedaagd en ik krijg veel vertrouwen. Als ik iets niet begrijp, leggen collega’s mij de basisprincipes uit zodat ik daarna hier zelf verder op kan bouwen. Het is echt leren door te doen. Mocht HybrIT me een baan aanbieden na het afronden van mijn opleiding, dan zou ik die kans zeker aanpakken.

Robin Geerlings

Stagiair Developer

Mijn loopbaan heeft zich, tot voor HybrIT, voornamelijk afgespeeld in de zorg. Daar miste ik echter op den duur de mogelijkheid om oprechte interesse in de mens achter de medewerker te kunnen tonen, het samenwerken, het mogen denken in mogelijkheden. Bij HybrIT mag ik bezig zijn met aandacht aan de juiste dingen besteden, zodat ieder dat kan doen waar hij/zij goed in is en energie van zijn werk krijgt. De developers zijn ons waardevolste “bezit” en zo gaan we er ook mee om. De vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg om invloed uit te oefenen op mijn functie en rol en de cultuur van HybrIT geven mij bakken energie. Energie die ik thuis en op het werk weer volledig in kan zetten.

Joni van der Heide-Honselaar

HR Manager