Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij HybrIT

HybrIT is in 2016 opgericht door developers voor developers. De eigenaren zijn Full Stack developers en hebben samen met het team een bedrijf opgebouwd waarin professionele groei centraal staat. HybrIT investeert volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Hun passie is software development en de missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Ieder kwartaal heb je bij HybrIT een persoonlijke retro. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je het aankomend kwartaal wilt leren of doen. Het officeteam en directie faciliteert je hierin zo goed mogelijk. Hierdoor groei jij als developer in skills en visie. 

Alles draait bij HybrIT om coderen. Jij creëert zelf je toegevoegde waarde. Je neemt graag initiatief om je kennis te delen en te blijven leren. Continu innoveren klinkt als muziek in je oren. Je wilt een team naast je hebben staan die jouw kennis en kunde opschalen. Je moet niet kiezen voor HybrIT als je het liefst werkt in een gestructureerde omgeving en gekaderde functie, je graag op één technologie wil richten en je niet houdt van directe grappen en feedback.”

Robin Geerlings

Stagiair Developer
icon-marker-2 Created with Sketch. Utrecht
Opgericht in 2016
30 medewerkers
icon-sex Created with Sketch. 78% / 22%
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 33 jaar
Onze passie is software development en onze missie is om de maximale
potentie van ons team te ontdekken én te benutten.
Thomas & Stephan