Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Helpper

Helpper is een digitale ontmoetingsplaats voor mensen die hulp zoeken bij dagelijkse taken, en buren die bereid zijn ondersteuning te bieden, tegen een kleine vergoeding. Zo helpen we ouderen, personen met een beperking en chronisch zieken langer en kwalitatiever thuis te wonen. 

Zoek je een bedrijf waar je volledig achter staat en je een goed gevoel geeft door het helpen van de maatschappij, dan is Helpper het bedrijf voor jou! Ben je echter op zoek naar een duidelijk afgebakende functiebeschrijving en een repetitieve job, dan is een startup zoals Helpper waarschijnlijk niet voor jou.

Christophe Sysmans

Technical Director
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Antwerpen
Opgericht in 2017
10 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 32
icon-sex Created with Sketch. 60% man / 40% vrouw
Helpper heeft de ambitie om thuishulp kwalitatiever te maken voor de eindgebruiker en efficiënter voor de maatschappij.
Door actief samen te werken met de sector, bouwen we elke dag verder aan een complementaire oplossingen om de (thuis)zorg van morgen vorm te geven.

Helpper biedt een belangrijke oplossing om de levenskwaliteit van ouderen en personen met een beperking te verhogen. Daarom is het zeker een aanrader om bij ons te starten. We hebben ook een super team!

François Gerard

Managing Director

Ik ben hier gestart omdat Helpper kansen en opleidingsmogelijkheden durft te bieden aan jonge mensen. Tijdens de eerste kennismakingsgesprekken werd bovendien meteen duidelijk dat de mensen achter Helpper een sterke passie voor hun product hebben. Het is een fantastisch project, gedreven door een team van leuke en enthousiaste mensen!

Bjorn

Software developer

Mijn eerste werkervaring begon bij Helpper. Het is een online platform wat maakt dat er veel uitdagingen zijn op digitaal vlak. Op je creativiteit staat hier dan ook geen enkele beperking. Zo krijg je de vrijheid om bepaalde concepten uit te werken en te testen. Je hebt hier geen last van een blue monday. Elke dag ontvangt het team je met een glimlach. Verder ben je niet enkel expert in jouw vakgebied, maar je collega’s betrekken jou ook bij hun taken waardoor je kennis enkel wordt vergroot.

Jordan

Marketeer

Ik ben begonnen bij Helpper omdat ik het een fantastisch concept vond waar ik helemaal achtersta. Je werkt samen met super collega’s en werkt mee aan een platform dat écht mensen helpt. Dit geeft enorm veel voldoening.

Marie Maes

Klantenfluisteraar