Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij GreenStack

Door de grote groei en interesse in onze IT consultancy markt worden consultants vaak niet correct behandeld. Ze worden gezien als tools en handelbaar product om winst op te maken. Vaak zien we dan meer ervaren consultants volledig zelfstandig worden maar dan verliezen we als consultant het teamgevoel.

 

Ook de toegevoegde waarde en het gewicht dat we kunnen leveren als ervaren team ipv individuele experten vermindert enorm. In een snel evoluerende markt hebben veel bedrijven moeite om mee te blijven met de moderne manieren van software ontwikkelen. Het is immers uiterst moeilijk om nieuw talent aan te trekken en te evolueren terwijl je nog op je huidige producten moet blijven focussen. Helaas betekent dit dus dat developers hier vaak met verouderde procedures werken in verouderde technologie. Dit maakt het voor zowel consultancy als software bedrijven uiterst moeilijk om goede en ervaren developers aan te trekken en te behouden.

 

De strategy van GreenStack is ons focussen op de consultant. Die wil werken met agile methodologieën waar ze inspraak en impact hebben. Moderne technologieën of het budget voor vernieuwing & refactoring zijn een must. Goede verloning, flexibiliteit, autonomie en veel bij leren in een leuke omgeving is wat we willen aanbieden. Dit betekent klanten zoeken die al op een moderne, aangename manier werken. Of klanten helpen met de transformatie naar een moderne development omgeving. 

België
2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Antwerpen
icon-age Created with Sketch. 30-35
4 Collega’s
GreenStack wil zich focussen op de consultant. By Developers For Developers Timothy Beutels

We zijn een bedrijf voor developers door developers, en vooral zonder zware structuren. Onze visie op het soort projecten dat we als team willen aangaan is uitgesproken, maar we zijn voldoende realistisch om te beseffen dat we daar regelmatig iets op zullen moeten toegeven.

Transparantie, een open cultuur en aandacht voor de individuele voorkeuren zijn daarom het hoogste goed – dat moet ons beschermen tegen het afglijden richting een generieke bodyshop.

Timothy Beutels

Technical architect

In onze IT consultancy wereld wordt er zielloos met CV’s geschoven, verkopers kiezen hun klanten in functie van hun commissies en bonussen. Geen mensen worden voorgesteld maar CV’s die op erbarmelijk geautomatiseerde wijze aan klanten ‘gematched’ worden. Liefst in grote volumes, er zal er wel één bijten.

Wij focussen op de personen en inhoud. Goede werkplek (in -, extern), bouwen aan soft & hard skills, Onboarding & inclusie, Autonomie, Mastery & Purpose. Werk met collega’s waar je van kan leren, waar je naar elkaar opkijkt en open staat om bij te leren.

Alain Thoen

Developer / Scrum master / Founder

De grote troef van Greenstack is dat we door onze beperkte grootte veel aandacht kunnen besteden aan de noden van onze werknemers. Dit vertaalt zich in projecten die echt bij je passen, zeer specifieke opleidingsplannen en een meer dan eerlijke verloning.

Tom Lauwyck

Developer