Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Gamebasics

Wij zijn Gamebasics. Hét team achter Online Soccer Manager en Dynasty Duels. Toen in 2004 Gamebasics werd opgericht, was het een start-up in de meest letterlijke zin van het woord. Er werd gewerkt vanaf de keukentafel, personeel hadden we niet en overleg werd gevoerd doormiddel van het verheffen van onze stem. Veel jaren later en een aantal kantoorpanden verder, opereren wij vanuit een voetbalstadionkantoor met 55 medewerkers en zijn onze spellen al meer dan 2,1 miljoen keer gedownload. Wij mogen de inwoners van maarliefst 50 verschillende landen blij maken met onze games. Wij streven ernaar alle gameliefhebbers wereldwijd het gevoel te geven dat ze manager zijn van hun favoriete voetbalclub door het spelen van OSM of een echte baas op strategisch vlak bij het spelen van Dynasty Duels. Elke dag en overal. Dit willen we bereiken door een game ervaring te bieden die authentiek, laagdrempelig en uitdagend is.

  • De producten van Gamebasics zijn wereldwijd beschikbaar
  • OSM heeft ruim 4 miljoen spelers
Je kunt beter niet solliciteren bij Gamebasics als je een hekel hebt aan voetbal. Als jij hobby en werk wilt combineren en je de sterke drang hebt om jezelf continu te blijven ontwikkelen moet je wel solliciteren bij Gamebasics.

Youri Trugg

CTO

Onze games

Wij streven ernaar alle voetballiefhebbers wereldwijd het gevoel te geven dat ze manager zijn van hun favoriete voetbalclub. Elke dag en overal. Youri Trugg, CTO Gamebasics

Als je net als ik blij wordt van het werken bij een gamestudio met ambitie, is Gamebasics een goede keus. We bieden een ontspannen werkomgeving met leuke, gelijkgestemde collega’s en genoeg ruimte voor je eigen ideeën en ontwikkeling. Dit zorgt er ook voor dat je snel en duidelijk de impact van je inzet terugziet.

Michiel van Galen

Data Analist

Bij Gamebasics krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen op de manier die het beste bij jou past. Dit zorgt ervoor dat je plezier hebt in je werk, kunde creëert waar nodig en dat er een harmonieuze sfeer onder collega’s ontstaat. Voor mij zijn dat belangrijke waardes en nieuwe collega’s versterken dat gevoel. Samen mooie dingen maken!

Roy van Ruijven

UX Designer

Gamebasics is uniek. Informeel, professioneel maar vooral het samen met elkaar werken aan games is haast onwerkelijk om als mijn werk te bestempelen. Wij maken toffe, technisch uitdagende producten waar dagelijks miljoenen mensen plezier aan beleven. Het voelt vaak als een hobby en dat ervaar ik als een voorrecht. Ik heb de luxe in meerdere teams te mogen werken, en dus ook aan meerdere producten. Ik garandeer je dat alle teams en producten even uniek als speciaal zijn.

Rick van der Valk

Scrummaster

Gamebasics is een ontzettende leuke werkomgeving waar veel mensen zich comfortabel voelen. We doen vanuit het bedrijf veel leuke dingen zoals team- en bedrijfsuitjes, hackathons tijdens werktijd en kennissessies.

Tim van der Helm

Mobile Developer