Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Fikira

Fikira is gespecialiseerd in applicatie virtualisatie, software packaging engineers en werkplek migraties. Professioneel, korte lijnen, mensen met verstand van zaken. Fikira staat voor klantgerichtheid, vernieuwing en service.

Fikira richt het packaging proces en en voert het proces uit voor een vaste prijs per applicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste packaging dienstverlening bieden die in Nederland beschikbaar is. Hetzelfde geldt voor onze specialisten: Zij behoren stuk voor stuk tot de besteĀ  applicatie virtualisatie specialisten en package engineers in de markt. Alle werknemers van Fikira hebben bij grote applicatie virtualisatie projecten gewerkt voor een breed scala aan klanten in verschillende bedrijfstakken. Daarnaast hebben zij voor gerenommeerde organisaties packaging en virtualisatie afdelingen opgezet en besteden system integrators applicatie virtualisatie en packaging werkzaamheden uit aan Fikira.

Fikira medewerkers krijgen veel vrijheid om zelf projecten op te zetten. Of het nu gaat om het ontwerp van een compleet nieuwe applicatie, of een creatieve aanvulling op een bestaande dienst. Fikira stimuleert eigen initiatief en creativiteit. Zo haal je het beste uit jezelf en je werk.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Want als jij groeit in je werk, groeit Fikira ook

Quirine Nieuwenburg

Officemanager
2008
icon-marker-2 Created with Sketch. Alphen aan den Rijn
icon-sex Created with Sketch. 15/2
Met elkaar maken we een gedegen groei door en hierin zijn onze medewerkers onmisbaar Quirine Nieuwenburg – Officemanager