Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Exsertus

Exsertus is een dynamisch softwarehuis dat gespecialiseerd is in het adviseren, begeleiden en ontwikkelen van kwalitatieve maatwerksoftware gebaseerd op het Microsoft .NET framework en daaraan gerelateerde technologieën. Met een uitgesproken focus op webapplicaties worden ook desktop- en mobiele applicaties gebouwd en onderhouden voor klanten uit alle segmenten zowel in de privésector als de openbare sector.

Een no-nonsense aanpak, openheid en flexibiliteit aangevuld met de juiste kennis en ervaring vormen de basiselementen van elk commitment dat wij aangaan.

De software die we maken is op maat en dit geldt ook voor de volledige benadering van een project en de samenwerking met elke betrokken partij. Exsertus en de klant smelten samen tot één team en stellen het opleveren van een succesvol project als gezamenlijk doel.

 

One team

Een leuke bende collega’s die door de vlakke structuur en open communicatie een organisatie vormt waarin sterk werk, teamspirit en groeien in de ruime zin van het woord centraal staan, daar gaan wij voor!

Iedereen heeft ambities en doelstellingen, wij brengen mensen samen, faciliteren en reiken de mogelijkheden aan om dit niet in je eentje te verwezenlijken maar ondersteund door een team waar je zelf deel van uitmaakt.

Samen vormen wij een efficiënt en geolied team van gepassioneerde en dynamische mensen met verschillende achtergronden, kennisdomeinen en specialisaties met een gemeenschappelijke interesse in technologie en het bouwen van oplossingen.

Onze missie luidt als volgt: We want to provide state-of-the-art technical experience and guidance for tailor made software development. United with the customer as a passionate team, driven by pragmatic approach, we aim to deliver superior quality and value which exceeds the expectations. Improve the future of our customers, employees and every partner we work with.

Exsertus is een bedrijf dat continu streeft naar innovatie. Opleiding staat hierin centraal, waarbij altijd rekening wordt gehouden met je eigen professionele interesses. Dat maakt werken voor Exsertus leuk, interessant en uitdagend.

Tom

icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Kontich
Actief in o.a. Brussel, Antwerpen en Gent
Actief sinds 2008