Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij deTesters

deTesters is opgericht in 2014 met maar één doel: de beste club in Nederland te worden op het gebied van Test Automatisering. Dat zijn we inmiddels. We hebben 18 senior professionals in dienst en we zullen nooit groter worden dan 25 medewerkers. Wij analyseren, implementeren en verbeteren Test Automatisering bij klanten met als doel om betere kwaliteit software sneller naar productie te brengen. Bij deTesters werken alleen vakmensen die met plezier hun passie voor de technische kant van het testvak delen. Samen voeren wij zeer uitdagende en innoverende opdrachten uit, leren we nieuwe dingen en ondernemen we veel leuke sociale activiteiten met elkaar.

Als je een kleine informele club zoekt met een 100% focus op testautomatisering, als je veel wilt leren van je senior collega’s en als je daarnaast ook nog veel leuke dingen wilt doen (zoals bv een studietrip naar New York), dan is deTesters het bedrijf voor jou.

Huub Jansen

Directeur

deTesters heeft een enorm leuk team medewerkers. Buiten het werk om zijn er regelmatig MeetUps, activiteiten en uitjes.
Binnen deTesters heb je goed de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, doordat er veel kennis binnen de groep is valt er genoeg van elkaar te leren. Verder is het fijn dat deTesters een klein bedrijf is, waardoor alles persoonlijk is en dingen makkelijk kunnen worden geregeld

Tim Lolkema

Senior Test Automation Engineer

Dit bedrijf biedt een vertrouwde omgeving waardoor je heel erg jezelf kunt zijn. Er wordt veel gedaan om het onderlinge contact tussen collega’s te verbeteren zoals social events, buitenland tripjes (conferenties), werken op kantoor dagen, meetups, familie bbq. Maar het is niet zo dat het bedrijf je verplicht om hieraan mee te doen. Als werknemer mag je dit zelf bepalen.

Jurgen de Reu

Senior Test Automation Engineer

Wat 5 jaar geleden begonnen is met slechts een paar collega’s onder bezielende leiding van Edwin Damen is uitgegroeid tot een bedrijf met leuke collega’s met allemaal dezelfde passie, waar ik met veel plezier onderdeel van uitmaak. In de afgelopen vijf jaar heb ik bij twee leuke opdrachtgevers mogen werken en heb ik samen met de collega’s van deTesters zoveel leuke dingen meegemaakt.
Teamuitjes zoals quadrijden, bubble voetbal of de barbequeboot door de grachten van Utrecht. Skieën met collega’s en heerlijke kerstdiners of het jaarlijkse weekendje weg samen met onze partners, met als highlight een weekend Valencia vanwege 5 jaar deTesters. Meetups in de Werkspoorkathedraal over de vele aspecten van testautomatisering. En natuurlijk het tot nu toe jaarlijks terugkerende bezoek aan een testconferentie in een leuke stad zoals Selenium Conf in Berlijn en in Chicago en dit jaar ConTest NYC in New York

Stefan Schenk

Test Engineer