Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij De Agile Testers

Wij zijn De Agile Testers. Een 100% Agile testbedrijf. Wij werken niet alleen voor Agile klanten, maar zijn zelf ook 100% Agile. Wij kennen geen managers en hiërarchieën. Daarnaast streven wij constant naar zo min mogelijk ‘waste’. Dingen die niet nodig zijn, die doen we niet, denk daarbij aan procesbeschrijvingen, beoordelingsgesprekken, kantoorgebouwen, functioneringsgesprekken, field gesprekken enz. 

Wij zijn het enige full-Agile bedrijf dat zich specifiek richt op het uitvoeren en verbeteren van Agile testtrajecten bij klanten en die dat doet met alleen de beste Agile testers. En dat doen we niet zomaar: wij zijn marktleider in Nederland en België! Wij kunnen alleen de beste zijn en blijven in ons vak door te sturen op aanwas van nieuwe top-testers en hen de kans te geven om nog verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Daarnaast zijn er diverse teams die werken aan innovatieve solutions voor onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld een team dat onze solution ‘Next Level Testing’ ontwikkelt, is er een team dat een solution ontwikkelt voor het bouwen van testframeworks bij onze klanten en is er een opleidingenteam dat o.a. Certified Practitioner in Agile Testing en een Selenium-Selenide-Cypress cursus heeft ontwikkeld. En ook voor deze teams geldt: dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Naast vakinhoudelijke activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning zoals tijdens een potje graffiti spuiten, wie-is-de-mol, een BBQ, kickboksen of de Agile Testing Days in Potsdam. Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. Trello boards, Slack, geen vast kantoor (maar samenkomen waar handig en leuk is) en minimale overhead. 

Qua personele groei wordt er, heel Agile, geen doel gesteld maar ook geen limiet. We groeien mee met de vraag van onze klanten.

Bij ons sluit je aan bij een gezellige club testers waarin veel aan kennisdeling wordt gedaan en niets verplicht is. Daarnaast is er een groot aanbod opleidingen.

Ronnie Kalicharan

Agile tester
IT is a fast and flexible enabler of customer value’ en Missie is ‘Excellence in Testing’. Ofwel de beste Agile Testers van de Benelux.

Waarom ik anderen aanraad om bij De Agile Testers te starten? Omdat ons bedrijf Agile werkt heb je veel minder te maken met bureaucratie en heb je zelf invloed op welke trainingen je gaat volgen en je carrierèpad. Daarnaast kun je actief collega’s helpen bij vragen en andersom. Je wordt echt gezien als persoon en niet als nummer wat vaak gebeurt bij grotere bedrijven.

Steven Nienhuis

Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Ik ben gevraagd om bij De Agile Testers te starten (en dat voelt al goed); Dit was voor mij een compleet nieuwe benadering van een bedrijf runnen. Daarnaast is Agile werken bij je eigen werkgever een verademing.

Julian Baars

Agile Tester

De Agile Testers is een echt agile, klein bedrijf met korte lijnen. Je hebt zelf veel invloed en er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatieven. Als je echt agile wil zijn, doen en denken, dan is dit de beste manier. Ook als je het fijn vindt om dingen zelf te regelen/doen, dan word je hier goed ondersteund. Er is veel mogelijk. En daardoor voeg je ook weer veel toe voor de andere collega’s en het bedrijf 😊

Jochem Gross

Agile Tester

Ik ben hier gestart om de volgende redenen: Kleine en platte organisatie; Agile in hart en nieren; Fun; Veel echte aandacht voor mensen; Geen functiehuizen of schalen, maar samen afspraken maken in een goed gesprek met wederzijds respect; Autonomie: er kan en mag heel veel; Open, eerlijk en transparant: de persoonlijke verhalen die we met elkaar delen tijdens bijeenkomsten, heb ik bij nog geen enkel bedrijf gezien (en ik ga al 25 jaar mee 😉); Leuke collega’s.

Huib Schoots

Senior Consultant, trainer, coach en directeur bij het zusje van De Agile Testers: Quality Accelerators

Ik ben bij De Agile Testers gestart om de gezelligheid en het informele karakter, korte lijntjes met LT, autonoom, volledig agile, invloed op operationele bedrijfsvoering.

Stephan Sluijsmans

Agile Test Engineer

Ik wilde voor een kleiner bedrijf gaan werken (na werkzaam te zijn geweest bij grote detacheerders, wat mij niet meer beviel). Waarin meer transparantie bestaat in de bedrijfsvoering, korte lijntjes, zaken bespreekbaar maken etc. Bij ons sluit je aan bij een gezellige club testers waarin veel aan kennisdeling wordt gedaan en niets verplicht is. Daarnaast is er een groot aanbod opleidingen.

Ronnie Kalicharan

Agile tester

Ik ben hier gestart om de informele sfeer/cultuur, korte lijnen, mate van bedrijfsgrootte, Agile zijn, en verschillende opleidingsmogelijkheden. Ik zou anderen aanraden om ook bij De Agile Testers te starten omdat je hier fijne collega’s krijgt, autonoom kunt handelen, invloed hebt op de kansen die op je pad komen, opleidingsmogelijkheden en de stimulans om elkaar verder te helpen.

Nick Peters

Agile test engineer

Het is een kleine organisatie en er is dus aandacht voor het individu. Testen is geen bijzaak. Op dezelfde lijn qua opvattingen over testen en ontwikkelen. Wat mij betreft is De Agile Testers een bedrijf van de toekomst: geen ouderwetse constructies waarin je salaris opgaat aan overhead. Zelfstandigheid staat hoog in het vaandel en het individu doet er toe. Omdat de organisatie vrij plat is zijn er geen drempels om met LT te praten.

Sebastiaan Vreedenburgh

”Iets met testen”