Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Dataworkz

Dataworkz is mei 2017 opgericht en focust zich op het oplossen van data issues bij vooraanstaande klanten. Dit betekent dat we met Data Scientisten en Data Engineers diverse klanten continu helpen deze te tackelen.

Voor ons betekent dit verder dat we ons juist focussen op de technische aspecten die hierbij komen kijken. Inmiddels is dit geƫvolueerd tot het inzetten van Data Engineer, Machine Learning Engineers, AI specialisten en Data Scientisten bij onze klanten (zoals Havenbedrijf Rotterdam, Nike, Alliander, ABN AMRO, ProRail, NS en CarePay).

Als je het belangrijk vindt om de juiste balans te hebben in je werk, socials van je werk en ruimte te krijgen om ook nog andere zaken te kunnen doen, kom dan langs!” + Robert van Hintum / Machine Learning Engineer : “Als je op zoek bent naar een gezellige groep techneuten die ook nog over iets anders kunnen praten. Veel betrokkenheid en sociale activiteiten.

Joep Kokkeler

Data Engineer
We willen klanten succesvol helpen met het creeren van waarde uit data Bas van der Zwet (mede-oprichter / directeur Dataworkz BV)

Joep Kokkeler

Data Engineer

Robbert van Hintum

Machine Learning Engineer

Arno Broekhof

Data Engineer

Laurens Koppenol

Machine Learning Engineer