Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Dairy Data Warehouse

We love Dairy Data! Wij bedenken en maken datagedreven oplossingen voor een duurzame toekomst voor de zuivelindustrie. DDW helpt de zuivelindustrie om gebruik te maken van BIG data, zoals het vroegtijdig detecteren van zieke dieren en het verbeteren van het bedrijfsbeheer om te voorkomen dat koeien in de eerste plaats ziek worden. Blije en gezonde koeien geven meer melk! Onze klanten zijn de grotere genetica- en voederbedrijven en de melkproducenten over de hele wereld.

Als je van humor houdt, een uitdaging zoekt en van koeien houdt, dan is DDW een plek voor jou!

Pieter van der Berg

Software developer
icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Assen
Opgericht in 2013
30 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 41
icon-sex Created with Sketch. 80% Man / 20% Vrouw
We want to accelerate the digital transformation of the dairy value chain.

Ik ben bij DDW begonnen omdat ik, na 30 jaar operationeel actief geweest te zijn in de melkveehouderij, in verschillende delen van de wereld, ervaren heb dat data-analyse en -interpretatie de sleutelfactor is tot een succesvolle bedrijfsvoering en dat meer en meer met de invoering van robotmelken en sensortechniek de dataverwerking en interpretatie doorslaggevend wordt om succesvol te zijn in deze sector.

Thijmen Hamoen

Scrum master and technical lead for sales and technical support team

De eerste keer dat ik kennis maakte met DDW was via een opdracht vanuit een extern bureau. Dit beviel erg goed. Na uitgebreid kennis te maken met het bedrijf en mijn collega’s wilde ik heel graag bij het het bedrijf blijven.

Pieter van der Berg

Software developer

Ik had initieel niet zo veel met de wereld van koeien en melk en kon me niet goed voorstellen dat er een heel bedrijf bestond om data van boeren te verzamelen, maar tijdens dit gesprek werd goed duidelijk dat dit een enorme uitdaging is. Dat leek me een leuke uitdaging! DDW geeft mij veel uitdaging en mogelijkheden en er is leuk contact met het hele bedrijf.

Jeroen Beuzenberg

Software developer

Waarom ik bij DDW begonnen ben? Door de vele uitdagingen op het gebied van gestandaardiseerd testen en testautomatisering. Bij DDW krijg ik de ruimte en vrijheid om te bouwen aan een invulling zoals wij die als testers het liefste zien.

Klaas-Jan Hofstede

Software tester

Werken bij DDW is ruimte krijgen om het beste uit jezelf te halen. In onze compacte en directe werkomgeving ben jij degene die het verschil maakt. Wil je onderdeel uitmaken van dit betrokken team waar we voor elkaar klaar staan dan hoor ik graag van je!

Roel Roelofs

Manager Product Management & Development