Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Codecareer

Codecareer is opgericht in 2018 met als doel om realistische vacatures te creëren die zorgen voor verwachtingsmanagement, waardoor toekomstige werknemers niet voor verrassingen komen te staan. Door meer inzicht te geven in het dagelijkse werk hopen wij te zorgen voor een betere match. Daarnaast focust Codecareer zich ook op het proactief activeren van kandidaten in de ICT-arbeidsbemiddeling sector. Het team bestaat uit een copywriter, online marketeer, business- en job consultants die dagelijks met de visie van Codecareer de werkgever en werknemer bij elkaar brengen. 

Als je ondernemend en ambitieus bent ingesteld heb je bij Codecareer veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je moet niet kiezen voor Codecareer indien je op zoek bent naar veel structuur en hiërarchie.

Jasper Klement

Business Consultant
Wij geloven erin dat transparantie en verwachtingsmanagement fundamentele elementen zijn voor elke samenwerking. Hier maken wij onszelf elke dag hard voor. Marko, Oprichter

Codecareer biedt mij veel zelfstandigheid waardoor ik niet afhankelijk ben van anderen om mijn werk te kunnen doen.
Daarnaast hecht ik veel waarde aan de collegialiteit die hier heerst.

Ferdinand Hartstra

Job Consultant

Codecareer geeft ruimte voor eigen ontwikkeling en daarnaast werk je binnen een prettig informeel team die professioneel te werk gaat.

Mark Abbas

Job Consultant