Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij CleverIT

CleverIT, gevestigd in hartje Eindhoven, verzorgt Windows werkplekken in de cloud en zorgt ervoor dat klanten – middelgrote bedrijven in de regio tot grote multinationals – altijd en overal veilig kunnen werken zonder problemen. We zijn een kleine, vlotte club collega’s en hebben een grote hekel aan terugkomend werk. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel; het hele CleverIT-team staat vrij om ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over. Door helder te communiceren en nét dat stapje extra te zetten waar andere partijen stoppen, zorgen we ervoor dat ICT geen bottleneck wordt, maar juist iets wat vóór je werkt. Zo kunnen onze klanten zich focussen op wat écht belangrijk is binnen hun bedrijf.

Met een team van enkel echte ICT’ers met een zeer hoog kennis- en denkniveau zaken structureel automatiseren en vereenvoudigen, zodat onze klanten blij zijn met hun ICT en zich kunnen focussen op wat écht belangrijk is binnen hun bedrijf.

Chris Jansen

IT-specialist
icon-marker-2 Created with Sketch. Eindhoven
icon-globe Created with Sketch. Ja, vanuit Nederland aangestuurd
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd is 30
Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel; het hele CleverIT-team staat vrij om ideeën te laten horen om dingen nog slimmer te maken. Juist door structureel te automatiseren blijft alleen uitdagend werk over