Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Bloemert

Bloemert is opgericht in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een serieuze, innovatieve software ontwikkelaar met vestigingen in Amsterdam en Staphorst. We zijn breed georiënteerd en naast in-house projecten bieden ook veel van onze developers ondersteuning bij andere organisaties op locatie.

Tegenwoordig is ICT een van de belangrijkste onderdelen van een organisatie. Zonder ICT kunnen we eigenlijk niet meer werken, dit weet Bloemert heel goed. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd hun werk kunnen blijven doen. Dit doen wij door storingen die optreden zo snel mogelijk op te lossen. Belangrijker is nog dat zij de omgeving van de klant monitoren en preventief onderhoud plegen, zodat problemen zoveel mogelijk worden voorkomen. Door goed IT beheer zorgen wij ervoor dat alle mogelijke problemen worden opgelost. 

“Wij streven ernaar om in een veranderende wereld perfecte IT oplossingen te bieden aan onze klanten.”

Henrian van Wendel

Systeem- en Netwerkbeheerder
Elke keer dat ik een vraag heb, kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van mijn collega’s. Daar zit ongelooflijk veel bereidheid om elkaar te helpen. Marcel Ravensbergen, Solution Architect

Bloemert is hard aan het groeien. Dat is mooi om deel vanuit te maken. Ik denk dat we ook in de toekomst grote stappen kunnen blijven maken.

Henrian van Wendel

Systeem- en Netwerkbeheerder

Er is veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, zowel zakelijk als privé. Bloemert biedt de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen. En je wordt daar ook voor beloond.

Klaas Baarssen

Software Ontwikkelaar/Architect

Elke keer dat ik een vraag heb, kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van mijn collega’s. Daar zit ongelooflijk veel bereidheid om elkaar te helpen.

Marcel Ravensbergen

Solution Architect