Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij b.ignited

b.ignited is een jong, dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op test automatisatie oplossingen, gaande van technisch testen, API-testen tot automated UI testen. Onze klanten helpen om de juiste testen te automatiseren en gepland uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software gegarandeerd wordt bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

“Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied zodat je deze kan toepassen bij onze klanten.” 

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de volgende sectoren: overheid, automotive, energie, verzekeringen, banken.

Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan.

Patrick

icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Kontich
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 28
Opgericht in 2018
icon-employee Created with Sketch. 18 medewerkers
Our vision is to be the reference in test automation. We guide & support our customers in delivering high quality software. Patrick van Ingelgem