Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Axxit

Axxit is een jong start-up IT consultancy bedrijf met een hecht team van gepassioneerde IT-ers, gespecialiseerd in full-stack .NET development.

Bij Axxit staan de mensen centraal. Onze consultants worden continu gecoacht en gemotiveerd om bij te leren. Een carrièreplan wordt samen met de consultant uitgestippeld. Hierbij wordt er rekening gehouden met de richting die de consultant zelf wil uitgaan. In functie hiervan wordt er een opleidingsplan samengesteld.

Consultancy = flexibiliteit. wij verwachten dit dan ook van onze consultants. In ruil geven we zelf ook flexibiliteit terug. Onze consultants worden gematcht met projecten die aansluiten bij de kennis en het carrièrepad.

Bij Axxit heerst een toffe informele sfeer, met de werknemers op de eerste plaats.

Vincent

Tech lead
Actief in de regio Antwerpen – Brussel
Opgericht in 2018
5 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 29
Work hard, play harder.

Werk wordt gecombineerd met een informele sfeer tijdens teamevents. Bij Axxit is open communicatie zeer belangrijk en staan de consultants centraal. People first!

Kristoff

Co-Founder

Axxit is een bedrijf voor developers door developers waar onze mensen geen nummertje zijn, maar echt op de eerste plaats komen. Work hard, play hard: fun staat bij ons hoog in het vaandel!

Jeroen

Co-Founder

Ik ken Jeroen al langer en geloof in het verhaal dat Axxit brengt. Waarom anderen hier ook moeten werken? Je krijgt geweldige collega’s, toffe events en een heel vlakke structuur. Er heerst een toffe informele sfeer en de werknemer staat op de eerste plaats.

Vincent

Tech lead

Developen is echt mijn passie. Na een aangenaam gesprek in een koffiebar ben ik gestart bij Axxit. Er heerst een toffe sfeer, geen bureaucratie en we hebben regelmatig events.

Jo

Code cleaner