Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Avisi

Avisi is in 2000 opgericht door studievrienden Barri, Jan en Gert-Jan. Alle drie waren in dienst bij een specialistisch IT-bedrijf dat werd overgenomen door een grote detacheerder. Kort daarna ging het over andere zaken dan de mensen of de inhoud van het vak. Mede vanuit de visie dat het anders kan, hebben ze Avisi opgericht. Ze wilden een softwarebedrijf waar ze zelf als medewerker met plezier zouden werken en besloten dat Avisi de mens en diens talent centraal zou stellen. Bij Avisi vormen ze kleine, zelfstandige teams die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk en de wensen en verwachtingen van de klant. Ze investeren in opleidingen en bezoeken en organiseren evenementen. Ook steken ze veel tijd en energie in kennisdeling, met als doel om continu beter te worden.

  • Gemiddelde leeftijd 30 jaar
We zijn gedreven door passie, we staan voor kwaliteit, vertrouwen is voor ons cruciaal en we blijven innoveren om ons te blijven ontwikkelen. We doen er alles aan om altijd het beste resultaat neer te zetten en zullen altijd zoeken naar manieren om te blijven uitblinken.

Anja Jansen

Recruitmentspecialist
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Arnhem
icon-sex Created with Sketch. 70% / 30%
Opgericht in 2000
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 30 jaar
icon-employee Created with Sketch. 90 werknemers in Nederland
Wij leveren zinvolle software die meetbaar bijdraagt aan bedrijfsresultaten. Gert-Jan van de Streek, Co-owner

Wat ons werk ook tof maakt is dat Avisi goede afspraken maakt met de klant. Wij krijgen de ruimte om de wens van de klant te volgen, maar ook om zaken echt te verbeteren. De leden van het Management Team (MT) zijn zelf IT’ers, dus ze weten waar ze over praten.

Jesse Straetemans

Scrum Master

Vooral de variatie en de vrijheid in mijn werk maakt het leuk. Werkinhoudelijk komen er heel veel verschillende dingen langs, van diep technisch tot aan de klant-kant qua requirements. Daarnaast kan ik retrospectives leiden, maar ook heel technisch bezig zijn met verschillende technologie├źn. En als ik ergens veel interesse in heb dan kan ik daar ook wat mee: het is niet zo dat als dat niet precies binnen mijn functie past, ik daar dan ook niks mee mag doen.

Gert-Jan Bartelds

Quality Engineer