Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Assign

Assign levert flexibele en kwalitatieve IT projectsourcing diensten voor zowel korte als lange termijn opdrachten en biedt IT-ondersteuning op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Onze medewerkers zijn onze grootste troef. Daarom versterken we ons team voortdurend. Bij ons krijg je volop kansen om je talenten maximaal te ontplooien tijdens boeiende projecten. Bij Assign zijn we ervan overtuigd dat we samen meer kunnen dan alleen. En vooral dat het samen een pak leuker is. A personal approach on IT is niet zomaar een slagzin, het is onze visie en werkwijze. Wij streven naar een familiaal en persoonlijk karakter, waar we hard werken kunnen afwisselen met lachen en plezier. En dit doen we sinds onze opstart in 2007. 

Bij Assign werk je mee aan innovatieve projecten binnen verschillende complexe omgevingen. Naast het juiste project biedt Assign jou ook supertoffe collega’s in een fantastische werksfeer en de mogelijkheid om te groeien op je eigen tempo. Wij luisteren naar onze medewerkers en stellen hen de vraag, hoe kunnen wij helpen?

Het belang van een prettig werkklimaat mag niet onderschat worden, zeker niet in deze tijd. Een goede band met onze medewerkers vinden wij heel belangrijk. Door op regelmatige basis activiteiten te organiseren, zorgen wij voor een goed onderling contact tussen de collega’s. Naast de driemaandelijkse activiteiten zorgen we ook voor één op één contact met onze medewerkers door eens te gaan lunchen of zij worden uitgenodigd voor een avondje voetbal in de Business seats.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit geldt voor ons en voor onze medewerkers.

Melanie

Account Manager
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Genk
Actief in Limburg (VL/NL), Leuven, Brussel, Genk
45 medewerkers
Opgericht in 2007
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd 30
icon-sex Created with Sketch. 85% / 15%
A personal approach on IT

Assign geeft zijn medewerkers de ruimte om te groeien, zowel bij de klanten als intern. Er wordt tijd genomen om te luisteren en te praten. Op regelmatige tijdstippen wordt er samengekomen om elkaar beter te leren kennen zowel op professioneel als sociaal vlak. Het is vaak een cliché maar bij Assign telt echt ELK individu !

Jan

Account Manager

Bij Assign werken alleen échte mensen die weten wat ze doen, begaan zijn hoe ze het doen en wie ze kunnen helpen daarmee. Je hoeft je niet te verstoppen achter regeltjes van ‘hoe gaan ze mij bekijken’ of ‘ik hoef mij zus of zo te gedragen’, bij Assign krijg je de kans om jezelf te zijn en zo ook gelijkgezinden te vinden. Hoe raar of nerdy je je ook voelt, hier zijn we dat ook! Dus bij Assign ben je geen nummertje, behalve dan de nummer één.

Jens

Java Consultant