Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij 302 Online Applicaties

302 maakt met veel plezier en energie cloud software in de nieuwste technieken om onze partners, klanten en eindgebruikers de beste oplossing te geven. Een dag niet geleerd zit er bij 302 niet bij, samen trots op wat wij bouwen. We maken geen websites, maar doen voornamelijk complexe lange projecten.

Je moet bij 302 gaan werken als je houdt van een leuke, gezellige maar wel hardwerkende sfeer. Creativiteit wordt gewaardeerd en suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom. Je moet niet bij 302 gaan werken als je precies volgens opgelegde regeltjes het programmeerwerk wilt invullen.

Ruud Gerrits

Developer
302 wil een aantal top cloud portals de wereld in helpen met 100’den klanten erin.

Ik ben hier gestart omdat ik graag bij een kleinschalig bedrijf wilde werken en vanuit daar meegroeien, en het zijn toffe gasten. Daarnaast zijn er leuke complexe projecten en daar hou ik van.

Ruud Gerrits

Developer

Er heerst hier een zeer fijne werksfeer, eigen inbreng wordt gewaardeerd. Waardering voelt ook echt aan als waardering en niet als een management praatje. We willen allemaal hetzelfde en dat is mooie producten maken voor de gebruiker.

Edwin Hoenselaar

Full stack / Web Developer

Ik ben bij 302 stage gaan lopen, omdat ik een jaar eerder benaderd werd door Jules. Op het moment zat ik net in mijn tweede studie jaar, en het begin van mijn eerste stage. Mijn laatste jaar moet ik examen doen op mijn stage en ik dacht, waarom niet bij 302? En ik ben heel tevreden met mijn keuze. Je leert hier heel erg veel in het team, elke dag is weer een nieuwe uitdaging voor mij. Het is niet alleen werken elke minuut, er wordt ook genoeg gekletst, dan voelt het niet eens meer als werk. EN Je bouwt gave dingen met vuejs en laravel waar klanten blij mee zijn.

Gus Theunissen

Developer

Bij 302 kun je echt de puntjes op de i zetten, en ik hou ervan om hele mooie software te bouwen die exact doet wat men wil. Het geeft heel veel voldoening om met een leuke groep mensen gave dingen te bouwen waar klanten blij mee zijn.

Donald Eeuwes

Full stack developer